2777
2789
عنوان

بزرگ بودن بینی بعد عمل

140 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من بینیم گوشتی استخوانی بود و پهن...

الان۴۹روزه عمل کردم و الان هر کی منو میبینه میگه بینیت اندازه قبله فرقی نکرده اصلا اعتماد بنفسم از بین رفته نمیدونم چقدر جا داره برای ورم بنظرتون خوب میشه یا نه چقدرش ممکنه ورم باشه اخه..

اگر اطلاعاتی دارید بگید خیلی نگرانم و ناراحت

🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش ورمه

اونا خودشون از گفتشون پشیمون میشن

فقط صبر کن

منم دو ماهو ی هفتس عمل کردم هنو کلی ورم داره

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
بابا ۴۹ روزه معلومه ک ورم داره بقیه هم اصلا انگار شعور ندارن بابا تو باید عیبش رو برطرف میکردی که حت ...

اره بخدا انقدر ناراحت شدم ....مرسی ❤️

🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
نگران نباش ورمه اونا خودشون از گفتشون پشیمون میشن فقط صبر کن منم دو ماهو ی هفتس عمل کردم هنو کلی ...

میترسم بزرگ بمونن😔...مرسی❤️

🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
میترسم بزرگ بمونن😔...مرسی❤️

ن بابا رفته رفته کوچیک مبشه نگران نباش

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
به دکترت بگو برای دوست من امپول زد ورمش زود رفت

اره دکتر برام زده امپول الان ۴ روزه ولی میگن یک الی دو هفته دیگه نتیجه امپوله مشخص میشه مرسی از کمکت

🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
انشاا... مرسی از کمکت

♥️