2777
2789
عنوان

دلم از مادرم شکست 🥺

456 بازدید | 32 پست

مامانم خیلی به من و برادرم گیر میده برادرم ۲۸ سالشه منم ۲۴ سالمه 

امروز که برادرم داشت میفرست بیرون مامانم شروع کرد داد و بیداد که مگه تو صاحب نداری و از اینجور حرفا 

بعد که کلی دعوا کردن و برادرم رفت مامانم گفت که من نمیتونم یه سری چیزا رو تحمل کنم من اعتقادایی دارم که شما ها هم باید داشته باشین 

چند روزه مامانم همش میگه ایشالا که بمیرین من راحت بشم 

بمیرین تهش اینه من ۴۰ روز مشکیتونو میپوشم ولی سرم جلو‌ مردم بالاس که با ابرو زندگی کردم 

داشت به بابام میگفت اگه بچه هات کارایی کنن که من دوست ندارم زندگیتو به اتیش میکشم خودت و بچه هات و با هم میکشم 

مادیگه برا زندگیمون اختیار نداریم 

منم از ته دلم گفتم ایشالا که تو‌بمیری و ما راحت بتونیم زندگی‌کنیم 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش روانشناس و روانپزشک بردینش؟ بیش از حد مذهبیه؟ اصلا نرمال نیست ها

اره هر چی میکشیم از این اعتقاداتشه همین باعث شده من و داداشم از هرچی دین و مذهبه و خداس زده بشیم 

نامادریت هستن؟

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
پیش روانشناس و روانپزشک بردینش؟ بیش از حد مذهبیه؟ اصلا نرمال نیست ها

به مذهبی بودن نیست ها

منم خانوادم مذهبین

ولی باز با اینکه سنم کمه محدودیت ندارم

خدایا خانواده‌ام موفق باشند
😔 و منی که امروز چهارمین سالگرد پر کشیدن مادرمه ... نمیدونم چی بگم

خدا رحمت کنه

#یاس           #بیم                            نی نی یار عزیز قبل ترکوندن ی اطلاع بده بیزحمت.والا😒

آخه سن شما و برادرتون دیگه از کنترل کردن گذشته ،اما کمی مراعاتش رو کنید

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!