2777
2789
عنوان

شما اگه یه پیج کاری بزنید

101 بازدید | 17 پست

سلام به دوستاتون میگین شما رو فالو کنن ؟

یا باعث حواس پرتی و استرس میشه ؟

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام ماه بعد بزنم.بعضیا رو دعوت میکن ولی همه نه مخصوصا فامیل

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

من باشم نمیگم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

منم میخوام ماه بعد بزنم.بعضیا رو دعوت میکن ولی همه نه مخصوصا فامیل

ان‌شاءالله که موفق باشی ،من میگم شاید حرف در بیارن 🤦

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 
نمیگم‌ من اگه کارم نگیره بعدا ضایع میشم 

آره اینم هست 

من فکر کنم نگم میزارم کارم که گرفت بگم. ولی خب همون دوستات شاید اولین مشتریاتم باشن بستگی داره

من ادمینم فقط به لایک و کامنت نیاز دارم 😑

اره میگم که اول کاری فالوئرام بره بالا

منم به همین فکر میکنم 

من یه ماهیه زدم ولی هنوز فامیلا رو دعوت نکردم😑 میخوام اول رشد کنه پیجم بعد دعوت کنم

پیجتون راجب چیه ؟ من فامیل که ندارم فقط دوستام هستن و اینکه مردم روستان بیشتریا میگم برام شاید بد بشه دو دلم 

پیجتون راجب چیه ؟ من فامیل که ندارم فقط دوستام هستن و اینکه مردم روستان بیشتریا میگم برام شاید بد بش ...

ظروف دکوری😅

شما چی؟

شب غم تو نیز بگذرد ولی....در این میان دلی ز دست می رود✋🐢..........