2777
2789
عنوان

چجوری ب خانوادم بگم میخام جدا بشم

318 بازدید | 24 پست

چجوری بگم بهشون

همه فکر میکنن زندگی ما اوکیه و مشکلی نداره

اما دیگه نمیتونیم تحمل کنیم نه من نه اون

چجوری ب خانوادم بگم؟؟چی بگم؟؟اصلا باهاشون راحت نیستم هیچوقت باهاشون راحت نبودم حتی حرفای عادی هم یکم سختمه بخام بزنم باهاشون

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
بعدش میخوای مستقل زندگی کنی یا برگردی خونه پدری؟

مستقل

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر...اینکه بگی میخوام باهاتون زندگی کنم سخت بود گفتنش کاری نداره که

چی بگم؟😔

چرا اصلا به فکر طلاقی..خب تلاش کن شاید مشکلتون راحت حل شدنیه پیش مشاور رفتید؟

نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡
مستقل

اینجور که تو داری میگی خوشبحالت...

اگه من باشم نمیگم،راحت میرم پی زندگیم.

حالا اگه میخوای بگی هم بگو مثلا اول از سختیای زندگیت بگو بعد کم کم شروع کن به گفتن اینکه داری طلاق میگیری.بگو نه من راضی به ادامه زندگی هستم نه شوهرم تمام.

انشاالله همیشه موفق باشی😍

چرا اصلا به فکر طلاقی..خب تلاش کن شاید مشکلتون راحت حل شدنیه پیش مشاور رفتید؟

حل نمیشه

لازم نیست مشکلاتتون و باز کنی واسشون فقط بگو دیگه نمیتونیم کنار هم زندگی کنیم. هم اون هم من

قرار نیس مشکلاتشو باز کنه،اما پدر و مادر آدم حق دارن بدونن چی به سر زندگی بچشون اومده یا نه؟

نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡
لازم نیست زیاد توضیح بدی فقط مشکلتون رو بگو و بگو دیگه نمیشه ادامه داد باهاش

خیلی گیرن

به این راحتیا حرف حالیشون نمیشه

حل نمیشه

تاپیکای طلاق رو میبینم دلم انقدررر میگیره باور کن...حرفی ندارم جز اینکه برات آرزو دارم هرچی خیر و صلاحته خدا برات رقم بزنه

اینجور که تو داری میگی خوشبحالت... اگه من باشم نمیگم،راحت میرم پی زندگیم. حالا اگه میخوای بگی هم ب ...

بعضی وقتا فکر میکنم که همین کار رو بکنم بدون اینکه چیزی بگم برم

ولی بعدش فکر میکنم شاید بدتر بشه

تاپیکای طلاق رو میبینم دلم انقدررر میگیره باور کن...حرفی ندارم جز اینکه برات آرزو دارم هرچی خیر و صل ...

خودمم قبلا از طلاق میترسیدم

اما الان میبینم واقعا چیز ترسناکی نیست

بعضی وقتا راه نجاته