2777
2789
عنوان

چجوری ب خانوادم بگم میخام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اگه روشون به روت بازه بگو من نمیخوام سر بار شما بشم که پس هیچکس حق دخالت نداره

احتمال زیاد حرفای خیلی بدتری بینمون رد و بدل بشه :)

شروع یه جنگ روانی جدید تو زندگیم........

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
بعضی وقتا فکر میکنم که همین کار رو بکنم بدون اینکه چیزی بگم برم ولی بعدش فکر میکنم شاید بدتر بشه

آفرین درست گفتی اینکارو نکن من چرت و پرت گفتم😅

اینجا ایرانه فکر نمیکنم خانواده‌های ایرانی این حرکتتو درک کنن(البته نه همه)

اما بهتره به خانوادت بگی اما ببین با کدوم راحت‌تری به اون بگو اون کم کم به بقیه بگه بعد تو ادامه بده بگو فقط طلاق همین.

آفرین درست گفتی اینکارو نکن من چرت و پرت گفتم😅 اینجا ایرانه فکر نمیکنم خانواده‌های ایرانی این حرکت ...

تو واتساپ ب مامانم پیام بدم؟؟؟

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
اما به این فکر کن که یه آدم سمی از زندگیت میره بیرون

دقیقا👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

تو واتساپ ب مامانم پیام بدم؟؟؟

اتفاقا اول به همین فکر کردم.اما پیام خوب نیست چون فکر میکنن برات ارزشی نداشتن که راحت یه پیام دادی تمام.یا اصلا میگن داری شوخی میکنی.بهتره تلفنی حرف بزنی یا با مادرت یه جا قرار بزار براش توضیح بده که شرایط زندگیت اصلا خوب نیست و میخوای طلاق بگیری و نیاز به حمایتشون داری.

اما یه سوال از این خانواده‌ها که نداری یهو بگن بعد طلاق بیا با ما زندگی کن؟مطمئنی اینو نمیگن؟

اتفاقا اول به همین فکر کردم.اما پیام خوب نیست چون فکر میکنن برات ارزشی نداشتن که راحت یه پیام دادی ت ...

اخه با پیام راحت ترم برای باز کردن سر بحث

چون احتمالا پیام ک دادم خودشون بلند شن بیان اینجا،اخه خونمون نزدیکه ب هم

اره از همون خانواده ها دارم :)

نمونه بارز یک خانواده ایرانی با اعتقادات مزخرف که همین تفکراتشون زندگی منو نابود کرد و ب اینجا رسیدم

اما بمیرم هم تو اون خونه بر نمیگردم 

تو فکر اینم اگه قبول نکردن جدا زندگی کنم

خاله یا داییمو واسطه کنم براشون شرایطمو توضیخ بدم ک خانوادمو قانع کنن

نمیدونم کار درستیه یا نه

شایدم کمکم نکنن نمیدونم

اخه با پیام راحت ترم برای باز کردن سر بحث چون احتمالا پیام ک دادم خودشون بلند شن بیان اینجا،اخه خون ...

تو اصلا نگو!مجبوری مگه!حالا که میبینی برات مشکل بزرگیه نگو خو.

تاپیک قبلیتم که دیدم پول هم که داری.

بخدا میترسم یچی بگم دو فردای دیگه برات بد بشه!!!

تو مطمئنی شوهرت طلاقت میده؟مهریه هم میده الان اون مقدار پولی که داری از خودته یا مهریس؟شغلی داری یا دنبال کار هستی؟از تنهایی که ترسی نداری یعنی تواناییشو داری تنها زندگی کنی؟

و در آخر اینکه نظر من این هست طلاقتو بگیر تمام.بعد خونه زندگی برا خودت بساز بعدش با کسی که خیلی جوری یعنی راحتی باهاش موضوع طلاقتو درمیون بزار که اون بره به خانوادت بگه اما اصلاااا آدرس خونتو نده بزار اول با این موضوع کنار بیان بعد کم کم ارتباط برقرار کن.اما هرگز نزار کنترلت کنن.