2777
2789
عنوان

به نظرتون برا کنکور چی کار کنم؟

124 بازدید | 10 پست

تازه دهم رو تموم کردم همه نمره هام خوبه به جز عربی ولی خب  کلا دهم رو خوب یاد نگرفتم  الان میخوام بره یه کلاسی چیزی برم که دهم رو خوب یاد بگیرم بعدش سریع برم 11 ام رو بخونم به نظرتون چه کلاسی برم کمکم میکنه؟ معلم خصوصی بگیرم خوبه؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید   

کاربر قدیمی هستم از سال 98 اینم کاربری سومم هست . اگه دلت گرفته اگه که ناامیدی بخند اره بخند                                                                        نایاگاراپوپو اینو هر کسی نمیفهمه فقط خودمون میفهمیم ^-^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ وجهههههه کلاس کنکور نرو اینو به زخم خورده بت میکه معلم خصوصی بدور از هر حاشیه بگیر تل ...

اخه میترسم معلم خصوصی بگیرم بعد کند پیش بریم . میگم شاید اگه برم کلاس جمع بندی بهتر باشه نظر شما چیه؟ 

امیدوارم بتونم 

اره باید تست بزنم تو دهم هیچی تست نزدم

کاربر قدیمی هستم از سال 98 اینم کاربری سومم هست . اگه دلت گرفته اگه که ناامیدی بخند اره بخند                                                                        نایاگاراپوپو اینو هر کسی نمیفهمه فقط خودمون میفهمیم ^-^
اخه میترسم معلم خصوصی بگیرم بعد کند پیش بریم . میگم شاید اگه برم کلاس جمع بندی بهتر باشه نظر شما چیه ...

بنظرم اگه محدود تایمش کلاس جمعبندی برو

اما درگیر کلاس کلا نشو از سال دیگه 

ویدیو کتاب اینا تا میتونی بخون ولی کلاس همش حاشیه و وقت تلف  کردن

از امسال ازمون قلم چی هم شرکت کن (یازدهم)

مگه عمومیا حدف نشدن برا سال بعد؟؟؟

قطعی نشده ولی به احتمال 70 درصد چرا

بنظرم اگه محدود تایمش کلاس جمعبندی برو اما درگیر کلاس کلا نشو از سال دیگه  ویدیو کتاب اینا تا ...

مرسی عزیزم