2777
2789
عنوان

پسر یکسالم هیچی نمیزاره بردارم

189 بازدید | 15 پست

اقا گوشی برمیدارم ازم میگیره چایی برمیداره ازم میخاد بگیر غذا بخورم همینجور هرچی تو دستم باشه میگ بده پدر گوشیو کنترلو ک دراورده اصلا با اسباب بازیاش بازی نمیکنه همش من با اسباب بازیاش ور میرم بهشون علاقه مند بشه از دستم میگیره پرت میکنه کلا میگه هیچی دستت نباشه با تلفن صحبت کنم تا وقتی قطع کنم گریه میکنه ک بده تلفنو من بازی کنم باهاش همین الان چاقو دستم بود میگه بوه بمن چیکار کنم اینجوری همش داره گریه میکنه منم خیلی عصبی شدم از کاراش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واع چ بامزس بهش نده بزار چنبار گریه میکنه نهایت

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
من هم یکی داریم سه سالشه جرات نداریم کاری انجام بدیم اونم باد دستش تو اون کار باشه.

😂😂😂😂خیلی سخته ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه هم خودشونو عذاب میدن هم مارو