2777
2789

لطفا مادرایی ک‌شیر خودتونو دادید‌ نیایید اینجا از توانایی هاتون‌نگید...من خیلی حالم بده که‌بچم‌شیر خشکی شده...چکار کنم؟؟؟؟؟؟شماهایی‌ک‌به بچه هاتون شیر خشک‌دادید انتخاب خودتون‌بود یا مجبور بودید؟بچه هاتون‌سالمن؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من البته هنوزم شیرخشک میدم هشت ماهشه مجبورشدم😐ولی خداروشکر تواین هشت ماه فقط یه بار سرماخورده ک اونم رفته بودیم مسافرت توتعطیلات

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡

من ✋

انتخاب خودم نبود بچه ام زود به دنیا اومد ۱ ماه تو دستگاه موند انقدر رجه زدم شیرم خشک شد خیلی تلاش کردم شیر خودمو بدم هرکاری کردم ولی به شیر خشک اکتفا کردم و بعد دیدم همه به بچه هاشون شیر هشک میدن حتی مسایی که خودشونم شیر داشتن بخاطره سینه اشون ...خداروشکر مشکلی هم پیش نیومد

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

من از چهارماهگی دیگه شیر نداشتم

همه میگفتن شیر خشک خیلی سخته مخصوصاً جاریم اعصابمو همش بهم میرخت 

ولی من کاری کردم برام خیلی اسون شد 

بعدم دخترم چون شیرخشکی بود میذاشتمش پیش مامانم میرفتم مسافرت راحت بودم یا کلا خیلی مستقله من از این استقلالش واقعا راضی ام

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات

من به فرزندم خودم شیر دادم .. مادرم هم به ماها همینطور ،دو سال و دوماه تمام . 

مادر همسرم به فرزندانشون از ابتدا شیر خشک دادن . 

من و خواهر و برادرم با همسر و خواهران ایشون تفاوتی نداریم ! 

همه موفقیت هایی داریم ..شکست هایی.. زیبایی و سلامتی 🤷 

خودت ناراحت نکن هیچ اتفاق خاصی نمی افته اگر مجبوری شیر خشک بدی بعدم کلا بچه تا پنج ماه فقط شیر تنها می خوره بعد غذاخور میشه و هر چی دوست داری می تونی بهش بدی ، این پنج ماه هم برات مهم نباشه، تنش سالم باشه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

پسر دو سال و نیمه

از همون اول چون زردی داشت شیر خشک دادم 

شیر خودمم کنارش میدادم

که بعد چند ماه شیر منو ول کرد شیرخشکی شد

از یک سال و نیم به بعد شیر پاستوریزه میخورد روزی یک لیتر

الانم که بزرگتر شده روزی دو لیوان شیر میخوره

ماشالا هم قد و وزنش نسبت به هم سن هاش بیشتره هم باهوشتره هم سالمه الهی هزار مرتبه شکر

مثلا همه میگفتن شیر خشک نصفه شب باید بلندشی بری جای ظرفشویی شیشه بشوری 

اما من یکم از مغزم استفاده کردم همون اول رفتم۴تا شیشه شیر خریدم 

نصفه شب میذاشتم بالاسرم هر دفعه بیدار میشدم تو یکی درست میکردم ،بعد صبح همه شیشه هارو میشستم

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات

برادر زادم،زن داداشم تو بارداری قرص خشک کننده خورده بود برای همین شیرش خشک شده بود

اره خدارو شکر سالمه پریروز یک سالش شد وزنشم خوبه

پسر عزیزم خوش اومدی به زندگیم😍💋