2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اون اتفاقه بیافته که عالیه  ببین من یه منطقه ای زندگی میکنم که خیلی از سطح اجتماعی مون فاص ...

متوجهم چی میگی

اینکه پسرای منطقه ی خودتون که از تو پایین ترن نمیان سمتت که اتفاق خوبیه

ولی سعی کن روی ارتباطاتت کار کنی با ادم های لول بالا تر از خودت مثلا برنامه ها و تفریحات مشترک 

در مسیر... 🌱

اصلا جذب نکنی بهترع ب نظرم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اینستاشو پیدا کن 

فالوش کن 

و.. 

اما تو این دوره زمونه همه ینفرو دارن 

مطمعنشو کسبو نداره 

ولی بنظرم ی جوری غیرمستقیم بهش نزدیک شو اگر اونم تورو بخاد میاد سمتت

وَمَکَروا وَمَکَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَیرُ الماکِرینَ
هووفف ینی هیچی نمشه کرد    

اینکه از هم دورین سختش کرده

𝕾𝖔𝖒𝖊 𝖘𝖎𝖑𝖊𝖓𝖈𝖊 𝖘𝖍𝖔𝖚𝖑𝖉 𝖇𝖊 𝖙𝖗𝖆𝖓𝖘𝖑𝖆𝖙𝖊♣️🎭