2777
2789
عنوان

چجوری دخترمو تنبیه کنه

1833 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

چند وقته فهمیدم دخترم به نوه داییش علاقه داره...

دختران ۱۴ و اون۱۶  اونا نه باهم حرف میزنم نه شماره  ی همو دارن  فقط چند وقته پیش رفتیم شهرستان پسر برادر زادمو دید  و قبلا هم میدید ولی الان  زیاد فرق کره   خیلی چاق بود ولی الان  لاغره خوش تیپ راستش خودم جای دخترم بودم علاقه پیدا میکردم..

بگذریم بنظرم باید تنبیه بشه که بدونه خوبو بد چیه. چی کار کنم بنظرتون چه مدل تنبیهی مناسبشه؟

بهش راه راستو نشون بده نه تنبیه 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیق باشین باهاش خیلی بهتره:) و بزار بیاد هرچی ک هستو نیستو بهت بگه و مث یه رفیق کمکش کن و حرف بهش بگو اینطوری خیلی بهتر ب حرفت گوش میده 

بعدا هم کارای زیر پوستی اگه بکنه حتی یذرشم متوجه نمیشی:)

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 اگه میخوایین

یه دختر روانی و عقده ای و بی اعتماد به نفس و ضعیف و توسری خور تحویل جامعه بدین آره حتما تنبیهش کنید (:

ا‍ٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓٓ망은 영혼의 심장 박동입니다.🐈 💜                  

چرا تنبیه راه و چاه و نشونش بده خوب و بد براش توضیح بده بگو که این کارا باید بمونه تو سن مناسبش حس الانش عشق نیس

با تنبیه و دعوا فقط پنهان کار تر میشه راه بهتری یاد میگیره تا همه چی ازت پنهان بمونه

خدایا شکرت🤲🍃

من نمی دونم تو ذهنت چی میگذره و اعتقادت چیه در این باره

ولی من نه خودم علاقه به رابطه با فامیل دارم نه دوست دارم دخترم در اینده اینطوری باشه

خیلی رک بهش بگو آبرومون با فامیل در خطر چون ممکن اون شعور و فهم رابطه رو نداشته باشه بعد از جدایی بره به همه بگه تازه چهار تا دروغم بهش اضافه کنه... فامیل کلا بیخیال ایشالله بزرگتر بشی مورد های بهتری گیرت میاد🤷🏻‍♀️