2777
2789
عنوان

شوهر یا دوست پسر فروردینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 260 پست
واقعا؟ ینی عشق ب زن و همسرشون دارن؟ 

اینایی که من دیدم دیوانه وار عاشقن

ولی رو حرفش نباید حرف بگی تا دنیا رو به پات بریزه

یه جورایی قلق دارن

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

اگه عاشقت باشه کوه میکنه برات توی رابطه از هیچ چیزی دریغ نمیکنه بهترین ها رو‌برات فراهم میکنه به ...

اوه مسخره اهم میکنن ولی تو عشق پس خوبن؟ دیگه ممکنه چکارا بکنن تو فامیل مرد فروردینی دارید؟ ک متاهل باشه

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که من دیدم دیوانه وار عاشقن ولی رو حرفش نباید حرف بگی تا دنیا رو به پات بریزه یه جورایی قلق ...

دقیقا همینه اگر باهاشون بتونی کنار بیای دنیا بهشته 😂 بهت تو هم نمیگه 😂

عزیزم شاید عاشق مادرتون نیستن با عرض معذرت من هر چی دیدم دیوانه وارعاشق زناشونن طوری که یکیش میگفت ...

مامان و بابام  دختر خاله پسر خاله بودن  بابام  با کلی دعوا  بعد از دوبار خواستگاری رو بهم زدن  بازم  مادر بزرگمو اورد واسه خواستگاری  جوونی هاش هم خیلی عاشق پیشه بود    ولی  بعداز یه سنی  جز خودشون هیچ کس براشون مهم نیست    

مادرم فوت کرد ده سال پیش

زن دوم گرفت   فقط داره زجر میکشه   من دلم خنک میشه   منو داغون کرد   من تو خونه بودم   یبار جوری منو بخاطر زنش کتک زد  که سه شبانه روز با استامیفن کدئین بمیخوابیدم و مینشستم  

جای یکی از کبودی ها تا هشت ماه رو پام موند  

حالم ازش بهم میخوره   خدا هیچوقت ازش نگذره   

خدایا شکرت. 
اوه مسخره اهم میکنن ولی تو عشق پس خوبن؟ دیگه ممکنه چکارا بکنن تو فامیل مرد فروردینی دارید؟ ک متاهل ب ...

مسخره منظورم اینه چون خودشون آدمهای به شدت موفق و وپولداری هستن بقیه از نظرشون خیلی بی ارزش هستن

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

یعنی شمارو خیلی دوست داره؟ و براتون هرکاری میکنه؟ 

ن بابا😁

بنظر من فقط خودش مهمه

ینی وقتی مریضه انتظار داره همش حالشو بپرسم و دلداریش بدم

ولی من بهش میگم میخام برم دکتر حتی نپرسید چته😐

مغرورم هست

حرف حرف خودشه

سر لج بیفته ک وابیلاست

من شنیدم مردای  مردادی خوبن

مسخره منظورم اینه چون خودشون آدمهای به شدت موفق و وپولداری هستن بقیه از نظرشون خیلی بی ارزش هست ...

سخت کوشم پس هستن

آهان    من بیشتر میخام بدونم تو رابطه خیانت میکنن یا ب حرف خانواده باشد. یا حمایت میکنن؟ 

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 
منکه خیر ندیدم از فروردینی به خودشم گفتم بره بیرون وگرگ توخونه  

دقیقا منم خیر ندیدم هردومونم فروردینی هستیم ولی یک بدردنخورو یکیه واس من

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍

شوهرم ۱۳ فروردینی سگ اخلاق و زن دوست البته ربطی ب ماهها نداره من اعتقاد ندارم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
مامان و بابام  دختر خاله پسر خاله بودن  بابام  با کلی دعوا  بعد از دوبار خواستگا ...

الهی. خدا تاوان میده.    باید  خودتو رو پا نگهداری

فروردینیایی ک دور منن موجین...! دو قطبی!!!! البته اینایی ک من دیدم عمومیت نمیدم به همشون...!

پقیقا شوهرمنم همینه

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍