2821
2789
عنوان

من نسبت به مامانم فوبیا دارم🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9768 بازدید | 119 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوسال پیش قبل این نامزدم مامانم برام یکیو انتخاب کرد در واقع پیدا کرد اونم از گپ ی شهر دیگه!! کیو؟ ...

😐

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

دوسال پیش قبل این نامزدم مامانم برام یکیو انتخاب کرد در واقع پیدا کرد اونم از گپ ی شهر دیگه!! کیو؟ ...

واقعاااااااااا نمیخوام قضاوت کنم اما اخه چراااااااا؟ 

با وجود این مادر لطفاااااااا خیلی مراقب خودت باش 

خیلی متاسفم عزیزم ... 

🖇🧡... 

مامانت روانیه؟؟

میشینه برا تو کیس جور می کنه؟

ببرش تیمارستان بستریش کن 

جدی میگم 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

😐😐وای

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

مامانم بود منم بهش از ته دلم اعتماد داشتم بعد ۳ روز گریه و زاری قبول کردم بیاد 

از ی شهر دیگه ۱۲ ساعت راهش بود 

مامانم گفته بود مهمونه میاد خونمون نمیاد خواستگاری 

قرار بود من انروز برم خونه دوستم تا نبینمش 

اما مامانم جوری تنظیم کرد ک قبل از دراومدن من از خونه اون رسید!

موندم تو اتاقم یکی دوساعت بیرون نیومدم

تا مامانم زنگ زد خالم اومد 

خالمم از هیچی خبر نداشت مامانم بهش نگفته بود مرده متاهله

انقد باهام حرف زد گف قیافش خیلی خوبه موقعیتش عالیه پولداره برو ببینش

برگای،درختای محلمون ریخت !!!!!

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز