2777
2789
عنوان

داستان واقعی

125 بازدید | 5 پست

من عاشق داستانای جنی هستم ی جورایی میترسما ولی شدیدا علاقه دارم بشنوم یا فیلم ببینم ازشون بخصوص اگ واقعی باشه اگ کسی چیزی داره ک تعریف کنه واقعی باشه برام بگید دوس دارم بشنوم 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار ک حدودا ده سالم بود هی صدای دمپایی میومد میرفتم نگا میکردم تو حیاط نبود کسی چند بار همینطوری گذشت تا اینکه انباری ی پنجره بزرگ داشت از اونجا رفتم بیرون از کنار تراکتور دیدم ی چیز سیاه مثل اندام انسان فقط کلا سیاه تاریک بود رد میشد هنوزم نفهمیدم چی بود

پشت تمام آرزوهای تو خدا ایستاده ست فقط کافیه ب حکمتش ایمان داشته باشی.صلوات لطفا.
ی بار ک حدودا ده سالم بود هی صدای دمپایی میومد میرفتم نگا میکردم تو حیاط نبود کسی چند بار همینطوری گ ...

واقعا ؟ 

خوب جرات داشتی رفتی نگا کردی 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!