منی که صورتم تپله تپله و آرزومه صورتم استخونی شه..... 😐 کاش یه روز بتونم اونایی ک میخوان صورتشون تپ ...
منم ۱۸ سالمه صورت تپله وگرده وخیلی دوست دارم
عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرینتری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه میبوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیتهای محشری داردبا خواندن بعضی غزلها تازه میفهمیهر شاعری در سینهاش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد (m)
من شنیدم صبح ها ناشتا ژله بخوری صورت تپل میشه وروزی یک سیب زمینی هم تپل میکنه وشیرخشک
عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرینتری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه میبوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیتهای محشری داردبا خواندن بعضی غزلها تازه میفهمیهر شاعری در سینهاش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد (m)
دوتا از دخترخاله هام از یه بنده خدایی دارو گرفتن واسه چاقی یکیشون کبدش چرب بود بهش شکلات داده بود به اون یکی قرص هردوشون صورتاشون چاق شده بود
میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180 اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم tebsonatisogand1