2777
2789

بچه ها من چندروز پیشم یه تاپیک گذااشتم ولی نمیدونم چرا نی نی سایت حذفش کرد.من دوتا بچه دارم.یه دختر 4سال و پسر 2ونیم سال. متوجه شدم ک دوبار باردارم پنج هفته حدودا. 

شرایط مالیمون متوسطه. خودم 2۵ سالمه. نمیدونم چرا ولی دوست دارم سفطش کنم. دوست ندارم با اومدنش آزادیمو از دست بدم. تازه از سختی دوتا بچه پشت هم درومدم. تازه شبها دارم میخوابم. ب درس و دانشگا و بیرونم میرسم.از حرف بقیه میترسم ک چی میخوان بگن. همسرم برام قرص سقط پیدا کرده. ده تا 4میلیون و خورده. میگه تصمیم با توإ ک میخوای نگه داری یا سقط کنی. ولی ته دلش دوست داره نگهش داریم. من از عذاب وجدان بعدش میترسم. چون خودمو میشناسم. یه نیشگون از کسی بگیرم تا عمر دارم یادم نمیره همش خودمو سرزنش میکنم. واقعا تو بد مخمصه ای گیر افتادم نمیدونم چ کاری درسته. حاملگیم پنج هفته حدودا میشه. روزهای اول آزمایش خون دادم. گفتن منفیه. بی بی چک کلی زدم منفی بود. رفتم سونو مشخص شد باردارم. حالا واقعا نمیدونم چی کار کنم. خیلی حس بدی دارم. از داشتن سه تا بچه خیلی میترسم. توروخدا اگر کسی بوده شرایطش مث من بوده یا میتونه کمکم کنه بیاد. خیلی حال دلم بده خیلی

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم بچه خیلی دوست دارم رابطم با بچه هام خوبه. براشون وقت میذارم واسه خودمم وقت میذارم. دلم میخواد بچمو نگه دارم سقط نکنم. ولی از طرفی هم ممیگم سقطش کنم. سه تا بچه میخوام چیکار. محدود میشم. شرایط سخت میشه از هرنظر. ولی با عذاب وجدانش چ کنم. خیلی یترسم هم از نگه داشتنش هم از انداختنش و حس گناه بعدش

وقتی نمیخواستی باید جلوگیری میکردی حالا که کوتاهی کردی حق نداری بخاطر ازادیت زندگی یه نفر دیگرو بگیر ...

آخه هنوز بچه ای نیست فقط ساک حاملگی تشکیل شده 

پیشگیری داشتم ولی نمیدونم چی شد کحا حواسم نبوده ک اینطوری شده

ربطی به حواس پرتی شما نداره،خدا بهت یه هدیه داده،هدیه ی خدارو پس نزن....مطمئن،باش زندگیت شیرین تر میشه تجربه داشتم که میگم

من سه تا ندارم میدونم شرایط سختیه تو این زمونه خیلی ها هم یه حرف هایی میزنن مثلا من ۳۰ سالمه دو تا بچه دارم میگن چه خبره رگباری بچه آوردی  ولی میدونم اگه تو این شرایط باشم دست به گناه نمیزنم بچه رو میارم انشالله که خدا توانشو میده بهت 

پیشگیری داشتم ولی نمیدونم چی شد کحا حواسم نبوده ک اینطوری شده

عزیزم بارداریت پوچه نگران نباش خودش سقط میشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر