2777
2789
عنوان

بین دوراهی موندم

150 بازدید | 12 پست

هزینه سبسمونی تواین دوره زمونه خیلی زیاد شده ازطرفی ماهم خونه ساختنی ازپدرمادرمن نزدیک ۴۰،۵۰ملیون قرض کردیم  دوساله هنوز نتونستیم بدیم الانم که باردارم خجالت میکشم ازشون دوباره بیان برام هزینه کنن البته حدود۱۵ملیون دادنا همش خجالت میکشم مامانم که خونه داره بابامم ی کارگرساده ساختمونه،شبی نیست که به این موضوع فک نکنم همسرمم همش میاد میگه خانواده فلان دوستم این همه خرج کردن براسیسمونی فلان کردن ،،،،منم آخرش برگشتم گفتم خانواده منم خونه ساختنی این همه کمک کردن چشمت نمیبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مامان بابای منم واسه خونه کمک کردن من خودم گفتم دیگه سیسمونی نمیخوایم.خودمون کم کم هرچیزی خریدیم اونا هم مثلا روروئک واسه عید خریدن واسش و ...

دوره زمونه برعکس شده جای اینکه خانواده شوهر واسه خونه کمک کنن خانواده زن همه کار میکنن بعد جالبتر اینه که مردها هم زبونشون دو متره.شوهر منم چندبار گفت همه سیسمونی میدن منم گفتم واسه خونه اینهمه کمک کردن و ...

دلم میخواد بیخیال سیسمونی بشم بخدا عذاب وجدان گرفتم نمیخوام بخاطر من به فشار بیوفتن

اخ نمیدونم چرا انقد میفهممت 

سختهههههههه میدونم 

اصن هیچی نمیتونم بگم فقط بدون میفهممت 

اخ نمیدونم چرا انقد میفهممت  سختهههههههه میدونم  اصن هیچی نمیتونم بگم فقط بدون میفهممت&n ...

دلم کباب میشه بابام بااین سن وسال میره سر ساختمون چندغاز درمیاره🥺🥺🥺

دلم کباب میشه بابام بااین سن وسال میره سر ساختمون چندغاز درمیاره🥺🥺🥺

هواشونو داشته باش کمکاشونو کردن بهت

با شوهرت و خانوادش مفصل بحرف و بگو بخاطر فلان و فلان و فلان چیز من سیسمونی حسابی نمیارم یا اگه ن خیلی عزت به سر نوتون میخاین بزارین خودتون بگیرید