2777
2789

دوستان تو مجردیش تفریحی میکشیده بعد از وقتی نامزد کردیم کلا دیگه لب نزد 

الان بعد پنج شیش سال فیلش یاد هندوستان کرده 

امشب میخواست بگیره من دعوا و سروصدا مردم نذاشتم اونم گفت بی ظرفیتی  لیاقت نداری هرکار ک بخوام جلوت بکنم منم میرم با رفیقام و پشت سرت اینکارو میکنم فقط وقتی فهمیدی ازم دلخور نشی

منم گفتم وقتی بفهمم دیگه منو نمیبینی به مامانت اینا هم کارای گل پسرشونو میگم بعد پررو باهام قهر کرده 

بچه ها شما میگین چیکار کنم بهش رو بدم میترسم عادت کنه رو ندم میترسم بره بیرون با رفیقاش دیگه ازادانه هر کار دوست داشت و هرچقدر خواست بکشه 

چه خاکی تو سرم کنم😭

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰

شوهرم

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمعنی با دوستاش اصلا نمی‌کشیده این مدت

اره اصلا اهل بیرون رفتن نیست سرکار بعدش خونه

کوتاه بیای هم واسه تو و هم اون عادی میشه زیاد طول نمیکشه کافیه ۴۰ روز مرتب بکشه دیگه جزو زندگیتونه ....نزار از این غلطای مفت بکنه

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

اصلا درست نیست جلوت بکشه ،قبح کارش میریزه ،لااقل پشت سر میخواد بکشه هرکاری کنه جلو چشمت نیست حرصشو نمیخوری ، یکمم مشکوکه پیگیر باش با کیا میره و میاد

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

طلاق بگیر

😂😂😂هنوز که کاری نکرده هم از خودش راضیم هم زندگیم چزا طلاق بگیرم راهی بدین که پیشگیری کنم تا به اونجا نکشه

نهههههههه

کوتاه نیا

به جهنم قهر کرده 

محلش اصلا نده تازه خیلی هم طلبکارانه باهاش برخورد کن

حرفش مثل اینه بهت بگه بزار جلو خودت با یک زن دیگه بخوابم والا پشت سرت اینکارو میکنم دلخور نشو منطقبه؟

بگو غلط کردی پشت سرم این کارو کنی دیگه رنگمم نمیبینی برو با همون ارازل

کوتاه بیای هم واسه تو و هم اون عادی میشه زیاد طول نمیکشه کافیه ۴۰ روز مرتب بکشه دیگه جزو زندگیتونه . ...

اره منم میگم مواد مخدره مزش که بره زیر دندونت دیگه عادی میشه اونن اصرار داره که نه اگه میخاست بشه تو مجردی که اینهمه می‌کشیدم میشد😐

حتما در خفا میکنه، تا دیر نشده جلوشو بگیر 

نه ازاین موردش مطمعنم چون بیرون نمیره فقط سرکار و خونه روزای تعطیل هم با هم وقت میگذرونیم

اره اصلا اهل بیرون رفتن نیست سرکار بعدش خونه

اصلا و به هیچ عنوان بهش اجازه نده 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن