2821
2789
عنوان

مجردا بیان 🔮💜😻

260 بازدید | 16 پست

سلام عزیز های دلم انشالله ک خیلی زود ازدواج کنید یهو ب دلم افتاد اینو بزارم براتون الان اگ داری این تایپیکو میخونی بی دلیل نیست

ازدواج نکردن شما سه دلیل داره

اول_قصد ازدواج ندارید

دوم_هنوز زمان ازدواجتون فرا نرسیده

سوم_طلسم براتون زدن که اثراتش اینه (خواستگار زیاد دارین ولی هیچکدوم به دلتون نمیچسبه _یا اصلا خواستگار نمیاد)خب ما هممون  بار ها شنیدیم ک خدا میگفت جن و انس پس جن ها وجود داره طلسم در اصل دستور به جن هاست ک انسان با کمک جن ها مسائلشو حل میکنه حالا اگه طلسم زده باشن براتون یه جن نگهبان شده تا شما ازدواج نکنید

1_مطمئن باشید ازدواج نکردن تقدیر هیچکس نیست چون خداوند از حق الناس خوشش نمیاد ک به بقیه همسر بده و به شما نده  این یه حق الناسه  2_ازدواج شرط کامل کردن اسلامه

خب حالا چیکار کنید

1_ناامید نشید از رحمت الهی

2_۴۱ روز سوره بقره رو تو خونتون روشن کنین (واسه اونایی ک طلسم دارن ) و خودتونم بخونین همراه با اون اگه تونستید

3_چنانچه اگه پیدا کردین انگشتر حدید یا شرف شمس یا فیروزه با خودتون بگیرید

4_حرز امام جواد بخرین ولی اگه خودتون بنویسین بنظرم خیلی بهترع چون حضور قلبتون بیشترع

5_نماز طیاره به نیت پیدا کردن همسر ایده ال و ..... که این نماز خیلی خوبه و بار ها شنیدم حاجت داده

6_و حتمااااا حرز ابی دجانه

تو گوگل همه اینایی ک میگمو بزنین میاره

7_نمک همراه خودتون داشته باشین

همه مواردم مهمه و تاجایی ک میتونین انجام بدین

واسه مجردا بفرستین

نزر و صلوات و چله  و...... رو دیگه همتون میدونین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام شاید ازدواج تو سرنوشتشون نیس طلسمی در کار نباشه😵‍💫😵‍💫😕😕

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

مجردم ولی حالشو ندارم واسه ازدواجم این کارارو انجام بدم😐😑پس همون مجردی رو عشقه😂😂😂

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
مجردم ولی حالشو ندارم واسه ازدواجم این کارارو انجام بدم😐😑پس همون مجردی رو عشقه😂😂😂

بخدا مجردی بهتره ولی خیلیا حسرت میخورن بخدا دلم کباب میشه 😞💪🏻