2777
2789

بخوام بگم خونمون ۳ طبقه ۴۰ سال ساخته که دیوارهای حمال داره ( یعنی آجر و سنگ و این چیزا داره ، ستون آهنی محکم نداره یا خیلی کم داره شاید ۲ ، ۳ تا ستون دقیق نمی‌دونم )  بعد اون زلزله شدید تهران که ۳ ، ۴ سال پیش اومد بابام رفت با یک شرکت قرار داد بست که بره جواز ساخت بگیره ، خونه رو تخریب کنه بسازه بعد تحویل بده که کلی داستان پیش اومد ولی در آخر شرکت کلاهبردار در اومد و ما موندیم یک خونه که از داخل تخریب شده ای که دیگه جای زندگی نبود . 

ما رفتیم خونه اجاره کردیم که الان میشه ۲ سال که مستاجریم و هر بلایی که بگید سرمون اومد ( صاحب خونه ۴ ۵ ماه بالا سرمون بنایی کرد و هر روزمون و با سر و صدا شب کردیم و شبا با ترس اینکه خونه رو سرمون خراب نشه خوابیدیم _ همسایه دیوار به دیوار همیشه در حال جنگ و دعوا و داد و بیداد بودن (حدود ۳ ۴ ماهه که خدا و شکر دعوا نمیکنن و راحتیم ) و در این حین بابامم از همون ۲، ۳ سال پیش رفت شهرداری دنبال جواز خونه که هر چی بدو بدو کرد حتی گفت زیرمیزی میدم و فلان و بهمان شهرداری گفت جواز بهت نمیدیم. با کلی برو و بیا بالاخره بابام تونست جواز نو سازی بگیره یعنی این که بدون اینکه به سقف طبقه ها دست بزنیم میتونیم ستون بزنیم و با هر چیزی که امکان داره خونه رو محکم کنیم . 

فکر کنم تو این ۲ سال و خوده ای که گذشته کلی حرف شنیدیم کلی اتفاقای بدِ ریز و درشت افتاد و بابا و مامانم تو ۲ سال ۲۰ سال پیر شدن  ولی باز هر چی بود گذشت اما الان که داریم خونه رو بدون تخریب کامل بازسازی میکنیم و مقاوم میکنیم تمام شب با استرس می‌خوابیم که خونه یهو کلهم نریزه .  خیلی خیلی زیاد نیاز به آرامش داریم و وقتی بریم خونه خودمون این آرامش به وجود میاد و خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون نیاز دارم 

بنا و مهندس و آهنگر و همه کسی که  دارن رو خونمون کار میکنن میگن اگه همه چی خوب پیش بره ۴ ۵ ماهه خونه رو تحویل میگیرید و میتونید بیایید خونه خودتون . 

خیلی برای منو خانوادم دعا کنید که خونمون بدون دردسر درست بشه و راحت بشیم 😭  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم.چقدر سخت بوده.انشالله به زودی به خونتون میرید.خدا بزرگه.توکل به خدا کن.انشالله خونتون رفتید نذر کنید به مستحقی که میشناسید یه مبلغی بدید یا یه غذایی ساده بپزید به مستحق بدید.نذر و نیاز خیلی خوبه.

یه روز خوب میاد

چرا مجوز تخریب ندادن؟ عجیبه یکم

یک طرحی وجود داره به اسم طرح تفصیلی ، این طرح تفصیلی جز منطقه ما نمیشه به همین دلیل میگن که تا طرح تفصیلی نیاد برای منطقه تون  جواز نمیدیم .  حدود ۶ ۷ سال هستش که قراره این طرح برای منطقه مون تصویب بشه اما هنوزم که هنوزه هیچ خبری نیست . 

اوه خیلی .وحشتماکه اگ خدای نکرده خدای نکرده بریزه همه پولی هم ب پیمانکار دادینو هزینه کردین هم میپره ...

پول به جهنم   جون کسایی که تو ساختمان کار میکنن گرفته میشه و کلی بدبختی میاد سراغمون

آخی عزیزم.چقدر سخت بوده.انشالله به زودی به خونتون میرید.خدا بزرگه.توکل به خدا کن.انشالله خونتون رفتی ...

من خودمو نذر کردم اگه رفتیم خونمون در حد توانم به ۱۰ نفر کمک کنم و مامان و بابامم نذر های جدا کردن