2777
2789
عنوان

یکی به من گلوله کاموایی یاد بده

171 بازدید | 12 پست
؟
الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی! در اگر باز نگردد نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی! کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از همه
الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی! در اگر باز نگردد نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی! کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...
من واسه خودم گزارش زدم هههه
سلام دوستان. سرما از راه رسید. دوست داریم برای کوچولوهامون یا حتی برای همسران یا پدر و مادرمان یا شاید برای خودمون لباس ببافیم یا ممکنه بافنده باشیم و میخوایم سفارش بافت بگیریم. دغدغه ی اصلی همه مون "خرید کامــــــــوا" است. ما کار را برای شما راحت کردیم. ما حدودا 900 مدل کاموا در سایت خودمان به فروش می رسانیم. از نازک تا ضخیم با جنسهای مختلف و تعداد زیادی کاموای مخصوص کودکان. سایت ما دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز هست پس با خیال راحت خرید خودتان را انجام دهید. در آخر لازم میدونم بگم که ما پرداخت در محل هم داریم. مسلما خیلی از شما این روش خرید رو می پسندید. این لینک خرید کاموا http://www.paranak.com/eshop/knitting.html آیدی @paranak_eshop
گروه هنری پرانک - دنیای کادو و دکوری http://www.paranak.com/