2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

407 بازدید | 22 پست

سلام شبتون بخیر 

چند تا سوال درباره ترمیم معدل داشتم 

کی باید واسه ترمیم معدل اقدام کرد ؟

چند بار میشه ترمیم معدل کرد ؟؟؟؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یکبار می شه ترمیم کرد ، هم شهریور ماه می شه که ثبت نامش شروع شده ، هم دیماه

خیلی ممنون جواب ترمیم معدل چند وقت بعد از آزمون ها میاد وچه جوری باید متوجه بشیم 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
اون برا قبل بود  اگر تاثر قطعی معدل و حذف عمومی ها نصویب بشه ۱۰ بار فرصت ترمیم هست

ببخشید میشه لینک سایتی که این خبر رو منتشر کرده بدید ؟؟؟

بله قطعی شد 

کِییییییییی؟ اخبار گفت؟

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
سلام یکبار می شه ترمیم کرد ، هم شهریور ماه می شه که ثبت نامش شروع شده ، هم دیماه

ببخشید برا دی ماه زمان ثبت نام کی هست؟؟😭

بعد باید کجا برم چیکار کنننم کل تاپیکام راجب همینه دارم دق میکنم من دوازدهمین فقط نمراتو نشون دادن حتی معدلم برا کنکور هنوز نزدیم.... نمراتممم افتضاحههه معدلم ده میشه😭😭😭

کِییییییییی؟ اخبار گفت؟

اجازه بدید سایتی که خبر رو منتشر کرده پیدا کنم