2777
2789

البته من ۱۷ سالمه یازدهمم و خانوادم پولدارن یعنی ماهی ۶۰ ۷۰ میلیون لاقل درآمد داره بابام چند تا خونه ماشین ویلا

ولی خب خیلی خسیسننننن منم مثلا خیلی توقع ندارم ولی از پارسال عید کفش جدید نگرفتن من پارسال موقع مدرسه التماس کردم کفش جدید بخریم گفتن همون قبلیاتو بپوش امسال عید باز گفتن همون قبلیتو بپوش نو ان دیگه بعد یه مدرسه دولتی آشغال ثبت نام کردن ولی خب واقعا دیگه کفش جدید میخوام چقد نو نو😂بنظرتون تحت فشار بذارم بخرن؟

اره بابا پولو میخوان چیکارش کنن دیگه 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو نگه میدارین برا کی اخه 

کی بخوره مالتونو 

همه روانشناس ها میگن برا بچه عاتون تو خرید محدودیت بذارید 

اجازه بدین طعم پول هفتگی و پس انداز و خرید از پول خودشو بچشه 

اجازه ندین هر چی خواست با هر قیمتی رو بخره 

بعد اینجا متاسفانه یه سریا اصلا سواد تربیت بچه ندارن 

منتها خانواده توام از اونور بوم افتادن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

پوزش ۶۰ ۷۰ در ماه مبشه خیلی پولدار؟؟؟؟؟؟

ها؟نگفتم خیلی پولدارن گفتم پولدار

آره دیگه با توجه به اینکه چند تا خونه ماشین و ویلا دارن و در حالی که بابام رسما کار خاصی نمیکنه ۶۰ ۷۰ درآمده فک میکنم قشر پولداره نمیدونم اه حالا به چی گیر دادین

تازه من گذاشتم برای دانشگاهمم استفاده کنم😔🤣

حیف یکم بچگونس...😂💔

نمیدونی چقددد دوسش داشتم

هم سبک بود هم جنسش جوری بود که انگ کلی تو بارون میموند هیچ کتابی ازم خیس نمیشد ..اصن عالی

خوشگلم بود..۳ زیپم داش😁 رنگشم دوس داشتم

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.