2777
2789
عنوان

کدبانوهای تمیز بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2303 بازدید | 68 پست
بعد توی پذیرایی هم همیشه ما میز ناهار خوری نداریم.. زیر سفره ایی ميندازم بعد سفره ميندازم.. همیشه هم ...

بچه ت موقع چیزی خوردن راه نمیره بخوره .. من بچه هام اصلا باسن نشستن ندارن .. دخترم الان ک چهارسالش شده تازه میشینه پای سفره ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد توی پذیرایی هم همیشه ما میز ناهار خوری نداریم.. زیر سفره ایی ميندازم بعد سفره ميندازم.. همیشه هم ...

چجوری روز بعد بیکار میتونی باشی ؟ من ک روزی دوبارم تمیز کنم بازهم خونه م کثیفه ..

بچه ت موقع چیزی خوردن راه نمیره بخوره .. من بچه هام اصلا باسن نشستن ندارن .. دخترم الان ک چهارسالش ش ...

از اول باید عادت شون بدی.. من موقعی که کوچیک بود همیشه نمیزاشتم راه بره دیگه واسش عادت شده.. یا خوراکی نمیدم دستش تو خونه راه بره.. اصلا وابدا.. متنفرم از این کار.. دوست شوهرم با خانومش اومده بودن پسر سالش با بسته پفک و دستای نارنجی تو خونه راه می‌رفت.. یعنی جایی تو خونه نبود که رد دستاش نباشه.. ولی خوب مهمون نمیشد چیزی بگی.. همه چی به عادته عزیزم

غذای نشاسته ای چیا هستن ؟

مثل برنج سوپ اش اینا معمولا ظرفشم بزرگ باشه بازم سر میره چیزایی که برنج و جو وگندم داشته باشن مخصوصا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
از اول باید عادت شون بدی.. من موقعی که کوچیک بود همیشه نمیزاشتم راه بره دیگه واسش عادت شده.. یا خورا ...

خوب منم خیلی متنفرم از این کار خییللیی حرص میخورم .. از اول هم هرچی بهشون میگفتم گوش نمیدن انقدر هوش ب بازی هستن ک اصلا متوجه نمیشن من چی میگم .. بچه هام خیلی ورجه وورجه ای هستن ..😁😁