2777
2789
چکار کنم الان من از ۶ سالگی فویبا دارم پانیک دارم الان ۳۰ سالمه به هیچکسم نگفتم 😔

چطور با این افکار و حمله ها زندگی میکنی دوست من؟!

نیازی نیست به کسی بگی..خودت برو پیش روانشناس

دو جلسه که بری انقدر حالت خوب میشه که ترغیب میشی

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور با این افکار و حمله ها زندگی میکنی دوست من؟! نیازی نیست به کسی بگی..خودت برو پیش روانشناس دو ...

یه مدت رفتم روان درمانی و دارو باهم عالی بودم ولی الان دوباره داغونم شوهرم همکاری نمیکنه اذیت میکنه

چطور با این افکار و حمله ها زندگی میکنی دوست من؟! نیازی نیست به کسی بگی..خودت برو پیش روانشناس دو ...

یه مدت رفتم روان درمانی و دارو باهم عالی بودم ولی الان دوباره داغونم شوهرم همکاری نمیکنه اذیت میکنه

باید درمان رو کامل میکردی عزیزم

خب حال بد تو، حال اونم بد میکنه پس باید کنارت باشه☹

اگر منظورت هزینه هاش هست هرجوری شده خودت جور کن مثلا اگه چیزی داری بفروش..چون ارزش حال خوبت خیلی بیشتر از این حرفاس

اگر از پسش برنمیای زنگ بزن به جاهایی ک مشاوره رایگان میدن..نمیدونم چجوریه فقط شنیدم درموردشون،سرچ بزن شمارشون پیدا میکنی

شما در هفته چند بار پنیک دارید ؟؟

چی بگم😭

برا من شده روزی سه بار تا بیست بار

همین الانم ی نیمچه حمله رد کردم

سرم گیجه انگاری تو قایقم

بدنم تکون میخوره

چنان میلرزم که نگو

تپش قلب ک دیوونم کرده همش لباس زیرمو درمیارم😢

حالت تهوع میگیرم ولی بالا نمیارم، چشام داره در میاد

توهم میزنم یکی کنارمه میخاد جونمو بگیره😢😭

خواب خوب ندارم همش کابوسه

میخام حرف بزنم میگم اخرین حرفامه😭

یکی فوت بشه من داغونم، حالا هرکی میخاد باشه

پشت سرم میلرزه میگم لابد دارم سکته میکنم

از قیامت و مرگ و اینا میترسم. قبلا سر میت میرفتم نگاش میکردم😭

ادم مذهبی هستم ولی نمازمو نشسته میخونم بخاطر ترس از افتادن 😭

از سر غروب قویتر میشه

یمدت دارو خوردم رسما دیوونه شدم دیگه ول کردم

یبارم رفتم شوک دادم گرون بود نرفتم دیگه

فقط تحمل میکنم با زجر زیاد

شروعش از مرداد ۹۷تا الان. سه روز بعد زایمانم بود😢

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
چی بگم😭 برا من شده روزی سه بار تا بیست بار همین الانم ی نیمچه حمله رد کردم سرم گیجه انگاری تو قا ...

وای منم تمام وجودم شده تحمل الانم ترس از بیماری مردن تنها شدن بچم و.....

من ولی الان کنترل شده

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
چطوری کنترل کردین من دچار بدبینی شدم 😔

دارو میخورم عزیزم 

من بعد فوت پدرم اینطوری شدم همراه افسردگی خیلی شدید رفتم دکتر روانپزشک بهم دارو داد .الانم سعی میکنم زیاد تنها نباشم به حمله ها فکر نکنم 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
چشم حتما من الاتمام حال بدیم بخاطر این درد 

امیدوارم زودتر رها بشی از این درد و دوباره حالت خوب خوب بشه❤