2777
2789
عنوان

بیاین بگین جدا بشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 38 پست
بشین سرزندگیت بادوتابچه اولاازدواج بخوای بکنی ی خاستگارایی برات میادکه براهمین زندگیت پشیمون شی دوما ...

اره واقعا جوونیم رفت ۳۱ سالمه کاش بچه نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میدونم دیوونه میشم بدون بچه هام بعدشم بعد من کسی نیست نگهشون داره ولی واقعا تحمل کردن شوهرم سخته

دیگه الان شوهر هیشکی امام نیس همشون یه مشکلی دارن از بیرون میبینی ادم فک میکنه چین ولی 

اره واقعا جوونیم رفت ۳۱ سالمه کاش بچه نداشتم

عزیزم همه مشکل داریم ولی بخدامیشینی دردل یکی روگوش میدی به خودت امیدوارمیشی ظاهرزندگی دیگران رونکانکن همه مشکل دارن سعی کن باسیاست رفتارشوهرتم درست کنی

دیگه الان شوهر هیشکی امام نیس همشون یه مشکلی دارن از بیرون میبینی ادم فک میکنه چین ولی 

الان همه زنا جدا میشن راحت خانوم خودشونن سرکار میرن وضع مالیشونم خوبه 

عزیزم همه مشکل داریم ولی بخدامیشینی دردل یکی روگوش میدی به خودت امیدوارمیشی ظاهرزندگی دیگران رونکانک ...

مشکلم اینه بهم شک داره نمیزاره جایی برم همش قهریم

سعی کن روی روابطت کارکنی بهترمیشه باهاش لج نکن یه مدت کناربیا دعوا نکن به بهانه کار بچه‌ها وکلاس بیرون برو باهاش هماهنگ کن سعی کن همه راه‌ها رو بری اگه نشد طلاق ضمنا شرایط بعدت و درنظر بگیر ۴۰م اصلا پول نیست خیلی کمه برات و فکرت پیش بچه هات میمونه فقط نوع مشکلت عوض میشه وگرنه هیچی حل نمیشه

باخودش بیرون برویه کارایی بکن که بهت اعتمادداشته باش مثلا کارایی ک اون دوس داره ازش تعریف کن خرمیشه ...

خب یوقتایی دوس دارم با خاهرام برم بیرون نمیزاره انقد بخدا باهاش حرف میزنم باهاش مهربونم ولی بدتر میشه

تو این اوضاع با این ادم بیخیال دو روز دیگه بچه ها رم بندازه سرت هیچی هم نداری میخوای بعد طلاق چه کنی ...

الان شرایط طلاق خیلی سخته چه راحت دم ازطلاق میدی گناه داره خیلیاطلاق گرفتن پشیمونن خیلیییی کسی ازطلاق خوشحال نشده