2777
2789
عنوان

بیاین بگین جدا بشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 38 پست
سعی کن روی روابطت کارکنی بهترمیشه باهاش لج نکن یه مدت کناربیا دعوا نکن به بهانه کار بچه‌ها وکلاس بیر ...

اره مشکلم بیشتر میشه فقط آزاد میشم موندم بخدا چن ساله همش قهریم تو فکر طلاقم عمرم رفت با غصه و بدبختی

الان شرایط طلاق خیلی سخته چه راحت دم ازطلاق میدی گناه داره خیلیاطلاق گرفتن پشیمونن خیلیییی کسی ازطلا ...

من شوهرم خیلی مشکل داشت بچه باز بود معتاد بود من احمق چون خانواده نداشتم جدا نشدم الان ترک کرده ولی چه فایده شکاکه و روانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم خیلی مشکل داشت بچه باز بود معتاد بود من احمق چون خانواده نداشتم جدا نشدم الان ترک کرده ولی ...

اره گلم میدونم سخته ولی بایدقبل ازبچه دارشدن طلاق میگرفتی الان خودت داغون میشی 

بچه هات از مشکلات زندگیتون اگاه هستن؟؟

عزیزم حتی اگه میخوای جدا بشی و سرکار بری و خرج خودت و بچه هاتو دربیاری یه مدت برات واقعا سخت میشه 

مخصوصا موقع خونه پیدا کردن کاش پس انداز بیشتری داشتی که از محله ی خوب و دنج خونه رهن کنی 

شوهرت بیخیاله اگه میتونی تا اخر عمر طاقت بیاری بمون پیشش..وگرنه تا جوونی به فکر خودت وبچه ها باش

بچه هات از مشکلات زندگیتون اگاه هستن؟؟ عزیزم حتی اگه میخوای جدا بشی و سرکار بری و خرج خودت و بچه ها ...

اره بچه هام میدونن همش میگن آشتی کنین بریم بیرون لباس براشون نمیخره خوراکی نمیخره