2777
2789
عنوان

راه حل

93 بازدید | 28 پست

سلام دوستان خوبين؟من يه مشكلي دارم كه هنوز بعد دوسال نتونستم باهاش كنار بيام من با پدر و مادر همسرم زندگي ميكنم و يه خواهر داشت كه شش ماهي هست ازدواج كرده خداروشكر،اين خواهر شوهرم هرچي بلا بگين سرم آورد از توهين وتهمت و دروغ خيلي تو زندگيم دخالت كرد و من فقط بخاطر همسرم تحمل كردم چون هميشه كنارم بود و حتي بيشتر مشكلاتي كه خواهرش برام درست ميكرد بخاطر همين بود كه همسرم دوستم داشت،الان كه خواهرش ازدواج كرده شوهرم خيلي باهاش صميمي شده و بگو بخند وشوخي داره انگار همه اتفاقاي زندگيمونو يادش رفته و من خيلي ناراحتم از اين كه چرا باهاش سرسنگين برخورد نميكنه نميدونم اين رفتارم و حسم درسته يا بيجا واي هنوز نتونستم اتفاقاي گذشته رو هضم كنم ميشه لطفا راهنماييم كنين.

سلام

سعی کن بگذری ولی فراموش نکن

اونم تازه ازدواج کرده حمایت برادر میخواد

کم کم همه چی عادی میشه و اگر عاقل باشه متنبه میشه و اگر بس ادب باشه بازم توهین میکنه و روابط کم میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سعی کن بگذری ولی فراموش نکن اونم تازه ازدواج کرده حمایت برادر میخواد کم کم همه چی عادی میشه ...

اوپرا جون مشكل من اينه اين رفتار همسرمو ميگه داداشم پشيمونه بخاطر همسرش بدرفتار بود باهام واسه همين الان ميخواد جبران كنه نه اينكه خواهرشوهرم بود و طرف من ولي واقعا بدذاته به معناي واقعي هيچكدوم از خواهراش مثه اين نيستن

صبور باش 

اوپرا جان بنظرت چطور ب همسرم بگم يكم خودشو جمع كنه چون خيلي ساده و مهربونه چندبار گفتم ولي ي جوري گفتم ميگه تو ميگي بايد بين تو و خواهرم يكيو انتخاب كنم،يا بنظرت كلا بحث نكنم لطفا يكم توضيح بده برام،يه اعتراف خيلي بد ميكنم اين خواهرشوهرم تنها كسيه تو دنيا كه ازش متنفرم چون خيلي دروغ و تهمت ازش ديدم حتي بهم تهمت بي عفتي هم زده

اوپرا جان بنظرت چطور ب همسرم بگم يكم خودشو جمع كنه چون خيلي ساده و مهربونه چندبار گفتم ولي ي جوري گف ...

هر چی بگی به ضرر خودته 

فقط بگو عزیزم لطفا طوری رفتار نکن که بتونن بگن برحق بودن 

بگو بحث صفر و صد نیست ولی احترام به همسرت یعتی احترام به شما 

هر چی بگی به ضرر خودته  فقط بگو عزیزم لطفا طوری رفتار نکن که بتونن بگن برحق بودن  بگو بح ...

خيلي ممنون من خيلي جاها كلا حق دارم ولي با طرز بيانم خودم محكوم ميشم بنظر شما بهترين رفتار با اين جور أفراد چطوره؟اپرا جان فقط به بدنبال منافع خودشونن وقتي كارشون گيره بهترين رفتارو دارن ولي وقتي كارشون راه بيفته اهل طعنه و كنايه و دروغ و حتي تهمت هستن بخدا اگه پدر و مادرشون باما نبودن خيلي رفت وآمدمو باهاشون محدود ميكردم ولي نميتونم

خيلي ممنون من خيلي جاها كلا حق دارم ولي با طرز بيانم خودم محكوم ميشم بنظر شما بهترين رفتار با اين جو ...

نگو عمل کن

مثل همونا که توی حرف با توی عمل فرق دارن

همسرت مثل همه مردا دهن بینه

حرف شما یادشه ولی رفتار بقیه یادش نیست

توی حرف قربون صدقه برو 

در عمل کاری کن رابطه کمتر بشه

ميشه مثال بزنين مثلا چطور واقعا درمونده شدم،

از خود همسرت مشتاق تر باش 

هی بگو بریم خونه خواهرت بعد بگو دست خالی نریم 

انقده حاشیه اضافه کن همسرت ترمز کنه