2777
2789

سلام دوستان...چون هرجایی لازم بوده اسم کتاب ها رو بگم

خیلی تکراری میشده خواستم این تاپیک باشه واسه کسانی که اصلا امتحانش نکردن

برنامه فیدیبو (کتابخانه دیجیتال)

برای خرید اول بدون محدودیت در طبقه بندی کتابها

و بدون محدودیت در حداکثر تخفیف..

۵۰تا ۶۰درصد تخفیف از کل قیمت میده

فقط بار اول قابل استفاده است..پس تا حداکثر توان مالی تون سعی کنید حداکثری انتخاب کنید..

چون تخفیف های دوره ای آینده به ۳۰ و ۴۰ درصد میرسه

قسمت جستجو رو که بزنید بر حسب نام نویسنده یا سخنران معروف یا اسم کتاب رو بنویسید و جستجو بزنید..

فقط بعضی عنوان کتابها شبیه هم هستن

در انتخاب تون دقت کنید که

بخش بالایی خواندنی(متنی)_بخش پایینی شنیدنی...(صوتی)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی داستان هایی که سخرانش میگفته شاید با کتابها و داستانهایی که ما شنیدیم متفاوت باشه..ولی اگر اسم و داستان  پیامبری رو بسته به آموزه های کشور خودش گفت شما جدی نگیرید...محتوای خودشناسی و خداشناسی هاش واقعا اثر گذاره..

شما همه اینا گوش یا مطالعه کردین؟

بعضیاشو گوش دادم با صدای مهبد قناعت پیشه..اصلا نگرشم تغییر کرد و ناخواسته در من اثر کرد و خدا رو شکر قدرت درکم رو نسبت به جهان و دیگران شکوفا کرده..از طرفی حس میکنم تازه متولد شدم..و از طرفی حس تأسف دارم که دیر آشنا شدم..تمرکزم در مساله همدلی و بررسی مشکلات خودم یا دیگران رو بیشتر احساس میکنم..

شما همه اینا گوش یا مطالعه کردین؟

بخاطر همین میگم کاش میتونستم پول کافی داشتم

در خرید اول بیشترین خرید رو میکردم..فکر کن نصف قیمت میخری بدون محدودیت اینکه از کدوم ناشر باشه..از کدوم نوع دسته های کتاب باشه..مثلا ۵۰۰ت کتاب صوتی یا متنی انتخاب میکنی و با کلمه hifidibo نصف قیمت میشه