2777
2789
عنوان

بچه ها بیان کمک

154 بازدید | 4 پست

سلام. من میخوام ی حسابی باز کنم ک نتونم ازش برداشت کنم اما پسندازامو بریزم توش و بتونم ازش وام بگیرم شما میدونین چ حسابی و کدوم بانک باید اینکارو بکنم؟

با مشاورین بانک صحبت کن 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

فکر کنم قرض الحسنه بلند مدت هست که دیگه نمیتونی برداشت کنی فقط میتونی واریز کنی...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساب کوتاه مدت و بلند مدت داریم کوتاه مدت روز شمار هست ک سود پولتون کمتره اما هر وقت دوست داشتین میتونین از حساب پول برداشت کنین 

حساب قرضالحسنه بلند مدت داریم یک ساله دو ساله سه ساله پنج ساله که به ازای هر چ بیشتر خوابیدن پول سود بیشتر میدن اما پولتو نمیتونی تا همون سالی ک مشخص کردی برداری اینکه کلا نشه برداشتم نیست میتونی برداری اما یه درصدی جریمه میکنن و از حسابت کسر میکنن