2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید 😭🥺

106 بازدید | 19 پست

لطفا برام نفری یک حمد بخونید فردا کنکورمو خوب بدم 🥺🙏اینروزا بابام اینا حالشون خوب نیست میخوام با قبلیم خوشحالشون کنم🥺اما متاسفانه یک هفتس درگیر این ویروس اسهال استفراغ شدم و میترسم کنکورمو فردا خراب کنم 

میشه دعام کنید 🙏😭😭🥺فقط میخوام بابام اینا بخندن.... 

ب مادراتون بگید برام دعا کنن 😭🙏

خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا موفق میشی گل    

ایشالا 🥺مرسی ❤

خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
انسانی ک نابود بود ایشالا ک قبولی و تجربی بهتر از انسانی باشه

ایشالا شماام قبول میشید ❤

منم فردا کنکور دارم بدجوری استرس گرفتم چون ریاضیو اصلا نخوندم شیمی هم بلد نیستم فک کنم میمونم پشت &n ...

شیمی آلی ببین اسماعیلی ببین 

ریاضی فیلم آریان بخش پذیریشو با امار احتمال ببین 

من فیزیک نخوندم میخوام صفر بذارمش 

زبانمم معلوم نیست چ کنم 

ان شاالله موفق میشی🌹🌹🌹🌹🌹🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

ممنون 🥺ایشالا 

عزیزم خوندم انشالله  موفق باشی🌹 استرس رو از خودت دور کن   من این راه رو چند سال پیش ر ...

زیاد استرس ندارم الان حالم خرابه 

مریضی گرفتم شبیه وبا 

علائمام همه وثیقه وباس اما میگن این ویروس اسهال استفراغ جدیدس 

اصلا حالم خوب نیست 

میترسم فردا نتونم برم 

اگ برام اونجا حالم خوب نباشه 

قبولیم چیزی ک فکر میکنم ۱۰ درصد به پایینه

انرژی مثبت بده به خودت ناامید نباش