2777
2789
عنوان

لکه بینی

156 بازدید | 16 پست

ششم وقت پریودم بود شبش پریود شدم من روز اول پریودم همیشه لکه بینی دارم از روز دوم خونریزیم شروع میشه ایندفعه هم لکه بینی داشتم اما نسبت به دفعات قبل خیلی کم بود و بعد از یه روز کلا قطع شد 

چند ماهی هست اقدام به بارداری کردم اما باردار نشدم بی بی چک زدم منفی شد 

سر پسرم علائم بارداری مثل یبوست و ترشح و درد پریودی داشتم اما الان فقط یکم درد پریودی داشتم ک قطع شد سینه هام هم مثل زمان پریودیم درد می‌کنه دیگه هیچ علائم دیگه ندارم البته گه گاهی هم صبا حالت تهوع میگیرم اما خب چون مشکل معده دارم قبلاً هم اینطور میشدم 

الان دو به شک هستم به نظرتون احتمال داره باردار باشم کسی تا حالا اینطور بوده 

چون سر پسرم فرق میکرد الان گیج شدم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
عزیز از کیت استفاد کردی راهنمایم کنی

کیت تخمک گذاری یه بسته بگیر بعد از پریودت تا چند بار استفاده کن مثل تست هر موقع ک دوتا خط پر رنگ شد روز تخمک گذاریته

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه بی بی زدی منفی شده پس باردارنیستی البته ازموعدت بایدچندروزگذشته باشههه🌷

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔
فک نکنم احتمال بارداری باشه چون پریودتم شدی درسته کم ولی سر وقتت شدی نمیدونم چن روز صبر کن باز از کی ...

من همیشه خونریزی شدید تا هفت روز دارم اما ایندفعه فقط یه روز در حد چند قطره بود ک اونم تموم شد تا حالا اینطور نشده بودم

عزیزم اگه بی بی زدی منفی شده پس باردارنیستی البته ازموعدت بایدچندروزگذشته باشههه🌷

همون روز بعدش بی بی زدم

کیت تخمک گذاری یه بسته بگیر بعد از پریودت تا چند بار استفاده کن مثل تست هر موقع ک دوتا خط پر رنگ شد ...

نگاه عزیزم من ۱۰سیکل هاله انداخت  ۱۱سیکل پر رنگ شد جفت خطا ۱۲هم هاله انداخت امروز زدم خط تست پرنگتر از خط کنترل بود یعنی چی الان

نگاه عزیزم من ۱۰سیکل هاله انداخت  ۱۱سیکل پر رنگ شد جفت خطا ۱۲هم هاله انداخت امروز زدم خط تست پر ...

یعنی روز تخمک گذاریته

من همیشه خونریزی شدید تا هفت روز دارم اما ایندفعه فقط یه روز در حد چند قطره بود ک اونم تموم شد تا حا ...

چند روز صبر کن باز بی بی بزن اگه منفی‌بود ک باردار نیستین

فصلی هم میتونه باشه این علائم ها 

همون روز بعدش بی بی زدم

عزیزم شایدپریودیت عقب افتاده بعضی موقعااینجور ی رمیشه ماه قبل منم ده روزعقب انداختم بی بی چک زدم منفی شدچندروزبعدپریوداومد.

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔
عزیزم شایدپریودیت عقب افتاده بعضی موقعااینجور ی رمیشه ماه قبل منم ده روزعقب انداختم بی بی چک زدم منف ...

نمیدونم والا عقب ک بعضی موقع میوفته اما هیچوقت لکه بینی نداشتم 

نمیدونم والا عقب ک بعضی موقع میوفته اما هیچوقت لکه بینی نداشتم 

دوباره بی بی چک بزن خیالت راحت میشه