2777
2789
الان گرمه. فصل سرما خوبه با پلاستیک و جوراب 

من الان ۸روزه انجام دادم حس میکنم شکمم کوچیک تر شده و صورتم تغییر زیادی کرده هم شاداب و روشن هم زیر چشمم سیاهیش رفته کلا انگاری داره پر میشه پامم نرم شده و یه زخمی داشت اصلا خوب نمیشد خیلی بهبودپیدا کرده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا موثره ولی شجاعت میخواد توی این گرما چه چیزهایی زدید به پاتون؟ 

اره خیلی گرمه خصوصا شبا که کولر رو خاموش میکنم تو سرمای کولر خوابم نمیبره و صبح زود همش کلافه میشم زود تو خواب درش میارم جوراب پارازین میپوشم ضخیما گرمه من روغن زیتون یه شب نارگیل یه شب سیاهدونه که زیتون و سیاهدونه از همه بهتره

فقط با روغن سیاهدونه؟

نه عزیزم هم زیتون هم نارگیل و سیاهدونه همشون خوبن من خودم حدود ۱۵روز استفاده کردم و تاثیراتشودیدم قلبم به شدت میگرفت و تنگی نفس و گرفتگی تو قفسه سینه داشتم به طور کامل برطرف شد و شکمم خیلی کوچیک شد 

سلام ببخشید من خیلی بی حالم و افسرده،برا اینم جوابه بنظرتون؟شما بعدش احساس شادی هم میکردین؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سلام ببخشید من خیلی بی حالم و افسرده،برا اینم جوابه بنظرتون؟شما بعدش احساس شادی هم میکردین؟

صد درصد چون به گردش خون ربط پیدا میکنه و حتما رو خلق و خو هم تاثیر گذاره

صد درصد چون به گردش خون ربط پیدا میکنه و حتما رو خلق و خو هم تاثیر گذاره

مرسی عزیزم⁦🙏🏻⁩⁦❤️⁩

ببخشید میگم روغن زیتون مخصوص پخت و پز هم میشه زد ب پا؟من فعلا اینو دارم تو خونه،گرفته بودم ک بخورم ولی نمیتونم حالم بد میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
مرسی عزیزم⁦🙏🏻⁩⁦❤️⁩ ببخشید میگم روغن زیتون مخصوص پخت و پز هم میشه زد ب پا؟من فعلا اینو دارم تو خون ...

اره میشه اتفاقا منم همین کارو کردم و واقعا هم نمیتونم روغن زیتون بخورم