2777
2789
عنوان

حالم چرا بده ؟؟😭😭😭😭

216 بازدید | 18 پست

سلام . دوستان تو ازمون سرنوشت سازی قبول شدم و برای طی مراحل بعدیش باید برم . ولی من وسط راه فهمیدم ک باید رهاش کنم . تا اینجا ک مشکلی نیست . 

مشکل از اینجا شروع میشه ک من متن قبولیمو استوری کردم و خانواده همسرم خیلی تبریک گفتن وخوشحالی کردن و پیگیرن اونقدر پیگیر ک آدم رو شرمنده میکنن. 

دلیل من برای ترک مراحل بعدی کاملا شخصیه و من نمیتونم اونو با کسی در میون بذارم . 

بعدا حتما میپرسن ک چرا ادامه ندادم . ب نظرتون چی بهشون بگم ؟؟ 😭😭😭😭😭😭

خیلی حالم بده . امیدشونو نا امید کردم . تو رو خدا راهی جلو پام بذارین .😭😭😭😭

خیلی رازآلود نوشتی.. قبول کن

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم از همسرتون مشورت بخواید،
ببینید نظرش چیه؟
خب وقتی که همسرتون مشکلی نداشته باشن با این قضیه، دیگه غمتون چیه؟
شما همسرتون براتون مهم باشه و رضایتش،
کار هم شد ، شد ، نشد هم خب نشد.
بالاخره همسرتون که نون شما رو میدن که عه!
برا تشویق مردم هم زندگی نکنید، از منم میشنوید دور و بر اینستا زیاد نچرخید، فضای مسمومیه، همش نقابه و حقیقت ها پنهانه.

خوب اصا نگو که پیگیر کارات نیسی بگو رد شدم

این ک بدتر شد. پدرشوهر و مادرشوهرم سطح سوادشون بالا نیست و زبون تندی هم دارن . حالا هرجا بشینم پیششون میزنن تو سرم ک قبول نشدی .آبرو حیثیتی برام نمیزارن . درست مثل بچه تجدیدی ک هی میزنن تو سرش ک تو هیچی نشدی . منم آدم تاثیر پذیری ام متاسفانه دلم نمیخواد چنین برخوردی باهام کنن

خواهرم از همسرتون مشورت بخواید، ببینید نظرش چیه؟ خب وقتی که همسرتون مشکلی نداشته باشن با این قضیه، ...

دردم اینه ک همسرم پشت خانوادشه . دیشب نشستم باهاش حرف زدم و گفتم ک نمیخوام برم . انروز قهر کرده و ب مادر و خواهرش زنگ زده . اونا هم زنگ زدن میگن هر مشکلی داری بگو تا برات فراهم کنیم تو فقط ادامه بده . از پیگیری بیش از حد خواهرشوهرم ک دارم نابود میشم خیلی گیر داده. 

دردم اینه ک همسرم پشت خانوادشه . دیشب نشستم باهاش حرف زدم و گفتم ک نمیخوام برم . انروز قهر کرده و ب ...

ریز و بم زندگیتون رو با خود همسرتون حل کنید، چقدر خوشحال شدم از اینکه خونوادش پشتیبانی میکنن ازتون،
قدرشونو بدونید، اگه مشکلی هست، درست میشه، نگران نباشید، صبر کنید، خدا خودش یه فرجی نازل میکنه،
شما مطابق صلاحدید زندگی و رضایت خودتون و همسرتون پیش برید.
اینطور چیزا با فکرِ زیاد و تمرکز حل میشه خواهرم، نه توی نی نی سایت، هرچند که مخاطب هاتون خیلی تربه داشته باشن، باز هم مثل خودتون  و همسرتون از زندگیتون خبر ندارن که بخوان برای تصمیم های مهم زندگیتون راهنماییتون کنن،
و من الله توفیق، امیدوارم موفق باشید، یه صلوات فرستادم به نیتتون که حاجت روا بشید.