2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میگن ۱۳روزبعدازآمپول نشون میده🥺

من اخه نشنیدم 

من امپول سینال اف زدم 

چهار روز دیگه وقت پریودمه میترسم بی بی چک بزنم منفی بشه 

علائمم فق نوک سینه هام درد میکنه ک بنظرم ب خاطر امپولاس و کمر دردم و‌ترشح سفید رنگ دارم

ولی بنظرم حامله نیستم 💔😞

من اخه نشنیدم  من امپول سینال اف زدم  چهار روز دیگه وقت پریودمه میترسم بی بی چک بزنم منف ...

خب دیوونه ایناهمش علائم بارداریه،فعلابدبه دلت راه نداره ب امیدخدابارداری

خدایا شکرت 💗 عاشقتم امام زمانم 🌱
یعنی خدااا از دهنت بشنوه  اگ حامله باشم میام دستاتوووو میبوسم بخدا🥺

این چ حرفیه گلم،ایشالابحق علی اصغرحامله میشیو بخوشی بغلش میگیری تلخی این روزاازیادت میره🥺😘

اخه تو چراااا انقد مهربوووونی 🥺🫀قلب من چشم همچنیییین توهم  

غمت نباشه😘توعلائمات روداری بقیش دست خداس،خداروچه دیدی یهودیدی دوقل انداخت توبغلت😍

غمت نباشه😘توعلائمات روداری بقیش دست خداس،خداروچه دیدی یهودیدی دوقل انداخت توبغلت😍

ان شاالله سه ساله مامان شدن ارزومههه 🥺خیلی سختی ها کشیدم تو زندگیم فق بودن ی نی نی ارومم میکنه جانم 

ابجی خودت چند وقته تو اقدامی؟

ان شاالله سه ساله مامان شدن ارزومههه 🥺خیلی سختی ها کشیدم تو زندگیم فق بودن ی نی نی ارومم میکنه جانم ...

میفهممت،انتظارخیلی سخته،اینکه توزندگی دلخوشی نداشته باشیو بخوای یه بچه بشه دلخوشیتم سخته،همشومیفهمم،کاش خدایه نگاهی هم ب ما نظرکنه حاجتمونوبده،منم پنج ماهه اقدامم،بدون مشکلی نمیدونم چراباردارنمیشم

میفهممت،انتظارخیلی سخته،اینکه توزندگی دلخوشی نداشته باشیو بخوای یه بچه بشه دلخوشیتم سخته،همشومیفهمم، ...

الهییی امیین عزیز دلم ممنون ک درکم میکنی جانم

هنوز زوده قشنگم اصن نگران نباش 

بنظر من هنوز زوده بی بی چک خوشگلم یکم صبر کم بعضی وقتا دیر جواب میده