2777
2789
عنوان

بچه ها من و همسرم به شغل دوم فکر میکنیم همسرم کارمنده

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا نظر بدین یگین خودتون شغل دوم دارین راضی هستین 

شوهرم اسنپ میره

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
منم همسرم شغل دولتی داره دیگه واقعا به ته خط رسیدیم. امسال برام مثل یه کابو‌س بود از لحاظ اقتصادی، ا ...

واسه منم عین کابوس بود از وقتی ازدواج کردم تا الان فقط خبر بد و گرونی شنیدیم امسالم خونمونو باز سازی کردیم رنگ حقوقو نمیبینیم خسته شدم منم 

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 
چند سال پیش میشد با حقوق کارمندی هر ماه یه سکه تمام گرفت الان باید چندین ماه گشنه بمونی تازه اگه بتو ...

اره به خدا ، دایی من رفته تویه یه استخر شلوغ بوفه اجاره کرده به عنوان شغل دوم درآمدشم خیلی عالیه بچه ها هروز میان استخر حسابی ساندویچ و .... میخرن ولی زحمتش زیاده اگه همسرتون کارمند جای مهمی هستن ممکنه خسته بشن 

زن شوهری بیکاریم یه بچه ناناز توراه داریم.شغل کارمندی نداریم.واسه همین کارمندی ده تاپارتی میخاد..

به سلامتی عزیزم همسر من دبیرِ 

اره به خدا ، دایی من رفته تویه یه استخر شلوغ بوفه اجاره کرده به عنوان شغل دوم درآمدشم خیلی عالیه بچه ...

اینجور کارا رو نمیتونه انجام بده دبیرِ مدرسه به قدر کافی خستش میکنه بابچه ها سر و کله زدن هنر میخواد واقعا 

اینجور کارا رو نمیتونه انجام بده دبیرِ مدرسه به قدر کافی خستش میکنه بابچه ها سر و کله زدن هنر میخواد ...

منم مدتیه به فکر یه شغل مرتبط با بچه هام مثل لباس بچه و اسباب بازی، چون خودمون دیگه خریدی نداریم بیشتر واسه بچه هاست. دقیقا ما به خاطر طرح پیش فروش سایپا یه کوئیک ثبت نام کردیم به غلطططططط کردن افتادیم تا خرخره ت‌و غرضیم طلا هم دادیم رفت و الانم گرون شد.تاکی ماشین رو بدن. اصلا با شغل دولتی دیگه نمی تونی یه بازسازی کنی یا حتی وسیله برا خونه بخری.......

چجوری اصولی ؟؟من دوس دارم ولی راهشو بلد نیستم

اصولی یعنی آموزش ببینی اینکه همینجوری پیج بزنی و پست بذاری بالا نمیاد پیجت کلی نکته داره

اگه انلاین شاپ مدنظرته باید دکور خوب داشته باشی ، عکاسی خوب انجام بدی ، محصول تو درست پرزنت کنی ، اینجوری رشد میکنی 

در مسیر... 🌱