2777
2789
عنوان

نمیدونم شوهرم چرا اینجوری شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4385 بازدید | 119 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم بحث رو کش دادی هم جاتو جدا کردی بعد کلی عذرخواهی بازم سرسنگین بودی آخرش همین میشه دیگه عزیزم

خب اون زد تو صورتم😭به عمدی و غیر عمدیش و عصبی و دیوانه شدنش کار ندارم...مهم اینه ک زد...الان چیکار کنم...تو این ۵ روز هیییچ تلاشی نکرد تا دلمو به دست بیاره و تموم کنیم...فقط دلمو شکوند با بی توجهیاش.

بچه ها اصلا انگار من وجود نداااارم تو این خونه...خسته شدم از بی توجهیش...هیچ وقت منو نزده بود...اون ...

تقصیر خودت بوده کشش دادی من و همسرم بوده کلی دعوا حتی کتک داشتیم اما نذاشتم قضیه کش پیدا کنه قهر کردن و تنها بودن رو به شوهراتون یاد ندید نذار بدون تو بودن رو یاد بگیره قبح قضیه رو نشکنید تو زندگی گذشت لازمه اون همه نازتو کشیده و مطمئن باش تا نری سمتش و از دلش در نیاری نمیاد سمتت

چون مردا تا یک حدی لوس بازی خانم رو‌تاب میارن عذرخواهی کرده شما نپذیرفتی  

الااان جیکار کنم...دیوانه شدم😭😭😭دلم میخواد کلی گریه کنم فقط...هیچ تلاشی نکرد که بابت کاری که کرد از دلم در بیاره...الانم ک رفت اون اتاق😭

برو اون اتاق بغلش کن بگو بی تو خوابم نمیبره و دوست دارم قهر نکن نزار کش بخوره خیانت می‌کنه اینجوری پ ...

ولی اون هیچ تلاشی نکرد بخدا...اصن انگار براش مهم نبودم ...اصن انگار مهم نبوده که زده تو صورتم😭😭

رژ قرمز، شورت قرمز، متکاتو بردار برو تو اون اتاقی که اون خوابیده

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️
تبریک میگم کلا خودت شوهرت رو تغییر دادی، کلا با کوتاه نیامدن ،لجبازش کردی، غرورش جریه دار کردی

شب اول دعوا میگم کنار هم خوابیدیم...شب بعدش دیدم این از صب انگار ن انگار بلکه طلبکارم هست...کفرمو در اورد😭گفتم متکاشو بزارم اونور شاید منم یادش افتادم😭😭بخدا انگار منو یادش رفته اصن

الانم جوکر میدیدم...هر کدوم یه طرف دراز کشیده بودیم...بعدم تموم شد من اومدم اتاق بخوابم...اصلا متکاش ...

میخواد سرجات بنشونت یعنی پیشت کم نیارچون اول تو منکاش جداکردی حالا دارتلافی میکنه گلم نباید این کارمیکردی قهرتو داشتی اما  جاتو جدا نکردی بدترین کاروکردی