ما خیلی خوبیم باهم..خیلی همو دوس داریم...یه روز بیشتر پیش هم نباشیم اونم بخاطر شغلش طاقت نمیاریم...جمعه ی گذشته بحث کردیم سر موضوعی و من کوتاه نیومدم...خیلی عذر خواهی کرد...من قبول نکردم...چون واقعا عصبی شده بودم ...خلاصه فک کنم خیلی رفتم رو مخش اعصابش خراب شد خواست نمیدونم چیکار کنه دستش محکم خورد تو صورت من..منم بهونه کردم دیگه کلا نبخشیدم و گریه و فلان...همون شب بغلم کرد و کلی عذر خواهی و اینا و کنار هم خوابیدیم...صب رفت سرکار و پسفرداش اومد خونه...بقیش پست بعد بگم خیلی طولانی شد
هم بحث رو کش دادی هم جاتو جدا کردی بعد کلی عذرخواهی بازم سرسنگین بودی آخرش همین میشه دیگه عزیزم
خب اون زد تو صورتم😭به عمدی و غیر عمدیش و عصبی و دیوانه شدنش کار ندارم...مهم اینه ک زد...الان چیکار کنم...تو این ۵ روز هیییچ تلاشی نکرد تا دلمو به دست بیاره و تموم کنیم...فقط دلمو شکوند با بی توجهیاش.
بچه ها اصلا انگار من وجود نداااارم تو این خونه...خسته شدم از بی توجهیش...هیچ وقت منو نزده بود...اون ...
تقصیر خودت بوده کشش دادی من و همسرم بوده کلی دعوا حتی کتک داشتیم اما نذاشتم قضیه کش پیدا کنه قهر کردن و تنها بودن رو به شوهراتون یاد ندید نذار بدون تو بودن رو یاد بگیره قبح قضیه رو نشکنید تو زندگی گذشت لازمه اون همه نازتو کشیده و مطمئن باش تا نری سمتش و از دلش در نیاری نمیاد سمتت
رژ قرمز، شورت قرمز، متکاتو بردار برو تو اون اتاقی که اون خوابیده
♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️
الانم جوکر میدیدم...هر کدوم یه طرف دراز کشیده بودیم...بعدم تموم شد من اومدم اتاق بخوابم...اصلا متکاش ...
میخواد سرجات بنشونت یعنی پیشت کم نیارچون اول تو منکاش جداکردی حالا دارتلافی میکنه گلم نباید این کارمیکردی قهرتو داشتی اما جاتو جدا نکردی بدترین کاروکردی