2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری تکنیک تو نت بود که میگفت اگه کسی بخوادت این رفتارا رو داره ولی اون هیچ کدومو نداشت

اوووه این تکنیک اینا رو ول کن.من فک کردم ابراز علاقه کردی طرف گفته نه..پاشو پاشو خودتو جمع کن یه واسطه پیدا کن که بره از تو به کراشت بگه..

#آبادان 🖤
یه سری تکنیک تو نت بود که میگفت اگه کسی بخوادت این رفتارا رو داره ولی اون هیچ کدومو نداشت

خب بعضیا درونگران هیچ جوره نشون نمیدن شاید واقعن ته دلش ازت خوشش اومده بعضی پسرا عکس العمل خاصی نشون نمیدن

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

اوووه این تکنیک اینا رو ول کن.من فک کردم ابراز علاقه کردی طرف گفته نه..پاشو پاشو خودتو جمع کن یه واس ...

اخه بهم توجه نشون نمیده

اینکه برم بگم واقعا در توانم نیست

اگه نه بگم ازبین میرم

._.

خب بعضیا درونگران هیچ جوره نشون نمیدن شاید واقعن ته دلش ازت خوشش اومده بعضی پسرا عکس العمل خاصی نشون ...

نه برونگراعه همش در حال خنده است...بی توجهه به من

._.

نه برونگراعه همش در حال خنده است...بی توجهه به من

پس ت هم نسبت بهش بی توجه عمل کن خدتو با فکر کردن ب اون ازار نده سعی کن همیشه سرت شلوغ باشه عزیزم اینطوری بهش فکر نمیکنی و گذشت زمان هم بهت کمک میکنه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

اخه بهم توجه نشون نمیده اینکه برم بگم واقعا در توانم نیست اگه نه بگم ازبین میرم

خب اون بیچاره روحشم خبر نداره.شاید خودتو خیلی پیش سفت و سخت نشون دادی طزف اصن جرات نمیکنه نگات کنه.پسرا که نمیتونن به همه دخترای اطرافشون واکنش نشون بدن...تا تویه علامت ندی اون چجور بیاد جلو

خودت نرو بگو.با پیج فیک چیزی..دوستی کسی.فامیلی...یکی رو پیداکن بره بگه....

والا الانم که بهش نمیگی دور از جونت یه طور دیگه داری ازبین میری...حالا بهش بگو ..اگه نه گفت انوقت واسه اونم یه فکری میکنیم..اگه گفت اره چی؟؟؟؟اگه نظرش مثبت بود چی؟؟؟

#آبادان 🖤
خب اون بیچاره روحشم خبر نداره.شاید خودتو خیلی پیش سفت و سخت نشون دادی طزف اصن جرات نمیکنه نگات کنه.پ ...

اخه من خیلی خجالتیم.روحیم هم حساسه

نمدونم...سیاست این کارا رو ندارم

ولی خب از رفتارام معلوم بود ولی اون...

._.