2777
2789
عنوان

فقط مشهدی های عزیز بیان

100 بازدید | 9 پست

به نظرتون بهترین دکتر واسه عمل بینی  کدوم یکی از دکترهای مشهد هستن؟! 

تجربه ای اگه دارین  یا نزدیکاتون داشتن  ممنون میشم کمک کنید 

متاسفانه بینی من شکستگی شدید داره همراه با انحراف 

اعتماد به نفسم صفر شده 😔😔

نظرتون در مورد دکتر وکیلی و ناصری صدر. هم اگه اطلاعی دارید ؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم من رزم ارا عمل کردم ‌.....و تجربه ای که دارم من عملای رزم ارا و دکتر ناهیدو قبول دارم ..... ...

ممنونم عزیزم ❤️ 

نوع بینی تون چی بود قبل عمل ؟! 

ناهید  هزینه اش خیلی زیاده متاسفانه 

من نهایت  بتونم ۳۰ هزینه کنم  حتی یه تومن بیشتر شه نمیتونم 😔😔

ممنونم عزیزم ❤️  نوع بینی تون چی بود قبل عمل ؟!  ناهید  هزینه اش خیلی زیاده متاسفان ...

وا مگه ناهید الان چند میگیره ......من بینیم گوشتی بود ولی نچرال عمل کردم و هیچکس نمیفهمه من عمل کردم ......یعنی ۷یلی خوش فرم و بی عیب شده کامل

وا مگه ناهید الان چند میگیره ......من بینیم گوشتی بود ولی نچرال عمل کردم و هیچکس نمیفهمه من عمل کردم ...

پارسال پرسیدم  ۲۹  خودشون میگرفتن  ۵تومن هم بیمارستان و اینا رو گفتن  

الان خیلی بیشتر هم شده

پارسال پرسیدم  ۲۹  خودشون میگرفتن  ۵تومن هم بیمارستان و اینا رو گفتن   الان خیل ...

وا چه گرون ......

برو رزم ارا خب کاراشو ببین .....نگاه هرچیم دیگران میگن تا نری تو مطب و کاراشو نبینی نمیتونی دکتدتو انتخاب کنی