2777
2789

کدومش بهتره و چرا میدونم گرونیه و خرج بچه رو به سختی میشه فراهم کرد دخترم خیلی بچه دوس داره منم میخوام فردا که بزرگ شد یه خواهر یا برادر داشته باشه خودم دوس ندارم فقط به خاطر اینکه دخترم تنها نباشه تو آینده میخوام یدونه دیگه هم بیارم

اصلا به نظرتون چقدر درسته این طرز فکرم

از طرفی هم میگم خب یدونه باشه چه اشکالی داره بعدا خودش خانواده تشکیل میده دیگه خواهر و برادرو میخواد چیکار

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ اون قدر داری ک خوب خرجشون کنی و ساپرتشون کنی چند فرزندی

اگ در حد یدونه داری تک فرزندی 

اگ کلا نداری فقط داری خرج شکمشونو بدی باز چند فرزندی چون در هر صورت تو نه یدونه رو میتونی خرج تحصیلش کنی نه چند تارو

پس چن تا بیار تنها نباشن

در حال جدال با خودArmy 🥲💞

بشدت باتک فرزندی مخالفم حاضرم ازخودم بگذرم ولی بچمو تنها نزارم  خداروشکر دوتا دارم.

خواهرشوهرم ی دختر داره دخترش  باحسرت ب بچهای من نگاه میکنه ب مامانش میگه برامنم بچه بیار منم اجی داشته باشم .تک فرزندی اصلا ابدا فوقش دوتا بچه.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃