2777
2789

پسر ناپدریم عمل کرده حالا آقا نمیزارن همراه بیاد  خانوم هم فقط منو مامانم هستیم منو گذاشتن پیشش همراهش باشم ، عمل کرده بود بیهوشش کرده بودن یکساعت بعد بیهوشی من ببهش آبمیوه دادم خودش گفت بهم بده بخورم بعد دادم خرد حالا میگه حالم بده برو به پرستار بگو حالت تهوع دارم رفتم گفتم میگه حالت تهوع بعد بیهوشی طبیعیه گفت حتما سریع بهش چیزی دادی بخوره گفتم آره گفت خب همین دیگه بهش ابمیوه دادی حالت تهوع گرفته ..

بعد الان باز میگه برو به پرستار بگو ظرف بهم بده بالا بیارم گفتم بیا تو این پلاستیک بالا بیار 

نمیشه ک هر ثانیه پرستار صدا کنم 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظرف هست دیگه از خدمه بگیر بیچاره گناه داره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نباید میدادی 🤦‍♀️چرا قبلش از پرستار نپرسیدی 

خودش گفت خب ، من نمی‌دونستم ، بعد که خورد گفتم از دکتر پرسیده بودی که بخوری مشکلی نداره میگه دکتر گفت یکساعت بعد عمل میتونی بخوری 

حالا یکساعت گذشته بود ولی حالش خوب نیست 

ظرف هست دیگه از خدمه بگیر بیچاره گناه داره

چیکارش کنم خب ، این هر ثانیه میگه درد دارم برو بگو بهم مورفین بزنن. یا میگه بگو ظرف بیارن بالا بیارم ، پلاستیک دادم دیگه من ک رفتم گفتم حالت تهوع داره بهش ضد تهوع بزنن میگه ن ضد تهوع چی بزنیم ، مورفین هم گفت خودمون می‌فهمیم کی بزنیم 

چیکارش کنم خب ، این هر ثانیه میگه درد دارم برو بگو بهم مورفین بزنن. یا میگه بگو ظرف بیارن بالا بیارم ...

عزیزم عمل کرده اذیته باید مدارا کنی باهاش 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش