2789
عنوان

پریودی

73 بازدید | 7 پست

سلام لطفا کمکم کنید من مجردم و هرماه چند روز پریودیم عقب میوفته این ماه ۱۱ ام کنکورم دارم‌ میترسم  انقد عقب بوفته که شنبه سرجلسه یهو پرید بشم 

این ماه باید ۶ام پریود میشدم ولی هنوز نشدم  و چند روزی هست که دردسینه دارم‌اما از درد کمر و شکم خبری نیست از ۱ تیر تا الان ۶ روزی ام هست که زیره و رازیانه میخورم( ۲ روز از وسطاش نخورم) 

چی کار کنم دیگه که پریود شم ؟؟😭😭😭

💙🎸

عاخی 

برو دکتر حتمن...قطعه ی دلیلی داره

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اینکه چیزی نیس 

یچیزی باعث شده پریودیت نامنظم بشه

حالا برای احتیاط سر جلسه کنکور ك میخوای بری حتما نوار بهداشتی بزار

اگرم بخوای ی چیزی بخوری ك پریود بشی بدتره تازه خونریزی شدید میگیری

اما حتما پیش پزشکم برو ك بفهمی دلیل نامنظمی پریودیت چیه

یابه‌اندازه‌آرزوت‌تلاش‌کن‌یابه‌اندازه‌تلاشت‌آرزوکن🤍🌙🌿
جواب میده واقعا آخه این چند روز همراه زیره و رازیانه که خوردم یخورده ام زعفرون قاطیش میکردم خسته شد ...

اره 

مه زعفران تنهارو دم کن یه ذره بخور

عشق سن و سال نمیشناسه یهو دیدی دلت رف 
اینکه چیزی نیس  یچیزی باعث شده پریودیت نامنظم بشه حالا برای احتیاط سر جلسه کنکور ك میخوای بری ...

آخه اگه الانام پریود نشم و دیر تر بشه میترسم بیوفته تایمی که عمل بینی دارم ۲۸ ام بعد کم خون بشم و عملمم لغو بشه😭😭😭😭😭 من ۲ روز بعد پریود شدنم همیشه خونریزیم کمه روز اولشو اذیتم که نگرانم سر جلسه پریود شم و درد داشته باشم همه چی خراب شه

💙🎸

اصولاً استرس باعث نامنظمی پریود میشه

اگرم میترسی وسط آزمون پریود شی نوار بهداشتی بذار برو

دم کرده زعفرون خوبه ولی چون کنکور نزدیکه بهتره نخوری یهو الان پریود شی شاید دردش امونتو ببره سر جلسه اذیت شی