2777
2789
عنوان

چقدر یه ادم میتونه حسود باشه

147 بازدید | 10 پست

چند روز پیش برای یه مناسبتی شوهرم برام گوشی و کل خرید منم خوشحال شدم استوری کردم

خواهرشوهرم یه تبریک نگفت بعد شوهرمو تو خونه مامانش دیده بود گفته بود قیمته گوشی چند شده  بعد رفته تو همون قیمت گوشی خریده

چهار سال پیشم ک شوهرم برام گوشی خرید اینم سریع رفت برای خرید گوشی

جرئت ندارم یه شمع تزیینی بخرم همه شون یکی دوتا هم نیستن سریع میرن همووون مدل میخرن جالبه اگه هم پیدا نکنن ادرس مغازه ازت میخوان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جوری روت میشه استوری کنی این چیزا رو؟😮 لزومی نداره آخه همه بفهمن

خب هدیه برام خرید خوشحال شدم چون شرایط مالی مون الان جوری نبود که ازش کادو‌بخوام یهدلحظه ذوق کزدم که برام اهمیت داذه

چندوقت پیش یه دختری تاپیک زد زن داداشم گوشی خریده استوری کرده نمیخوام بش تبریک بگم این چه مسخره بازی و این حرفا 😂😂😂😂😂😂😂😂😂...

اسی فک کنم خواهر شوهرت تو سایته بیشتر مراقب باش😈

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
فکر کنم خودت هم لذت میبری وگرنه استوری نمی کردی 

چراذاینجوری فکر میکنی من نمیدونم مخاطب های شما چ مدلن ولی الان اینستا ببینی همه استوری میذارن کاری به اینکه بگی بلاگر هستن یا نه نداره همه کادو استوری میکنن

چراذاینجوری فکر میکنی من نمیدونم مخاطب های شما چ مدلن ولی الان اینستا ببینی همه استوری میذارن کاری ب ...

همه اشتباه میکنن شما چرا اشتباه میکنی 

خوب ذوق کردی تشکرم کردی دیگه نشون دادنش چیه؟ جز پز چی میتونه باشه به نظرت؟