2777
2789
عنوان

بن بست...

1981 بازدید | 87 پست

دوست داشتم امروز من بنویسم و شما نظراتتون رو بگید
من یک دختر ۲۸ ساله هستم،حقوق خوندم و تا دی پارسال کارمندبودم.
زندگی خوبی داشتم و چهره خوبی دارم،آدم معاشرتی و خواستگار هم زیاد داشتم
شش ماه پیش با مردی زندگیمو شروع کردم،قبلش ۳ماه باهم بودیم،۸سال ازم بزرگتره و خانواده شلوغی داره...وقتی دیدمش عین موش آب کشیده بود چون ۴سال پیش ازدواج کرده بود و جدا شده بود...میگفت دارم مهریه میدم و خودم زنمو طلاقش دادم،ب پدر مادرم بی حرمتی میکرد!
پدر مادرش دوتا کثافت هستن که بالای سن ۸۰ رو دارن،بقدری کریح و نکبتن که اکثر بچه هاش یا بدبختن یا طلاق گرفته
من گفتم اکی تو آدم باش زندگی مونو شروع کنیم با ۲۰ تا سکه ازدواج کردیم و من جهزیه خیلی مفصلی آوردم
قرار بود مهریه خانم رو زودتر بده که بتونه چیزی به اسمش بزنه،

الان بعد ۶ماه دعواهای وحشتناکی با من میکنه و دیشب ساکشو بست که بره خونه پدرش!! همون طویله ای که همیشه میگفت من ازش فراری ام،من دیگ اونجا برنمیگردم،من یک خانواده اصیل و آرومی دارم و این وحشی بازیا معنایی واسم نداره
از دیروزم هرچی میگم،میگه ناراحتی برو،ناراحتی نمون،همینه که هست!!
من این بدبختو با التماس هایی ک کرد و فریبم داد انتخاب کردم..الانم ماشینمو برداشته رفته اداره...میگه پول وام ازدواجمو ماشین میخرم ولی به اسم کس دیگ میکنم،هرچی میگم نکن اینکار برای من خار شدن میاره میگه به تو ربطی نداره...
پدر مادرم شدیدا پشتم هستن و پدرم دوست داره قبل هر اتفاقی من خودم از زندگی بیام بیرون!
راستش من با اینکه همیشه همه رو کمک میکنم،مشاوره میدم،الان موندم چکار کنم؟
مردی که با فریب و دروغ با یک دختر بازی کرد رو چکار کنم؟حس میکنید درد و مرگش چیه؟
تو جای من باشی چکار میکنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شو

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
واقعا تمومش کنم؟

اگه سختته اره،هیچی اندازه ارامش خودت ارزش نداره

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

عزیزم قبل از ازدواج باید میرفتی تحقیق میکردی دلیل طلاقش چی بوده؟شما که حقوق خوندی میدونی که هر دو طرف توی یه زندگی که به طلاق میکشه مقصرن...فقط اون خانم هم نبوده این آقا با این حرفش قشنگ معلومه که مادر پدرش تو زندگیش نقش پررنگی دارن و وابسته خانوادشه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
دلم میسوزه...برای ۶ماه ی زن مطلقه بشم

عزیزم قبل از ازدواج باید میرفتی تحقیق میکردی دلیل طلاقش چی بوده؟شما که حقوق خوندی میدونی که هر دو طر ...

اره اتفاقا پدرمم گفت..گفتم نه بابا آدم شده!

جلوی من ب خانوادش ناسزا میگفت...ی شیاد دروغگو