2777
2789
عنوان

دیده نشدن جنین در سونو هفته پنجم

4875 بازدید | 45 پست

دیروز رفتم دکتر برام سونو نوشت من تازه رفتم تو هفته پنجم به حساب دکترم 

بعد رفتم سونو اما اصلا چیزی دیده نشده در صورتی که آزمایش بارداریم مثبت بود خیلی ترسیدم و نگرانم تورو خدا اگه تجربه داشتین به منم بگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی زود رفتی دختررر 

هنو برا بعضیا تو 9 هفته هم نشون نمیده تو یازده یا 12 نشون میذه

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

من سرپسرم لخته خون دیدن رفتم سونو ۵هفته و۵روزم بود گفت چیزی دیده نمیشه دفع شده دوباره برام آزمایش دکترنوشت بتام بالا بود دکترگفت سونو واژینال بده سونو واژینال دادم گفت جنین توساک هست کاملا سالم من بخاطر لخته ای ک ازم دفع شد زایشگاه بستریم کرد همه مراحلی ک انجام دادم توبیمارستان بود پس نگران نباش آخه ۵هفته مگه چقده ک ازرو سونو شکمی قابل تشخیص باشه

اخه کدوم دکتری ابتدای هفته ۵ سونو مینویسه؟!

به نظرم دکترتو عوض کن، هفته ۸ باید بری که احتمال زیاد قبلشم تا اون موقع تشکیل شده. تو هفته ۸ جنین من ۱ سانت بود. معلومه تو ۴ هفته چیز خاصی دیده نمیشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من سرپسرم لخته خون دیدن رفتم سونو ۵هفته و۵روزم بود گفت چیزی دیده نمیشه دفع شده دوباره برام آزمایش دک ...

برام آزمایش بتا نوشت یکیش دیروز انجام دادم گفت یکیش هم ۷۲ساعت بعدش