2777
2789
عنوان

زبان انگلیسیو قورت بده

158 بازدید | 5 پست

_اموزش زبان انگلیسی بصورت کامل وطبقه بندی شده وحرفه ای☘️☘️☘️

_هرترم معادل سه _چهار ترم اموزشگاه

_بدون نیاز به کتاب و..

_گرامر،اسپیکینگ ولیسنینگ ورایتینگ عالی کارشده

_کلاس کاملا متفاوت اموزش همراه بافیلم واهنگ وبسیارجذاب

_بهره گیری از بیش از۲۰ کتاب معتبر دنیا مانند اکسفورد و...

_اموزش ۵۰۴..،۱۱۰۰...پادکست های صوتی انگلیسی به همراه متن وتجزیه تحلیل

_امادگی ازمون های ایلتس و تافل با حداکثر نمره

_مدرس بین المللی ایلتس،تافل ،کنکور...

(دارای مدارکTtc/Ieltsو دومقام المپیادی+درصد ۹۳ در کنکور)

همه وهمه فقط دریک ترم

هزینه جلسات براساس سطح شماست

+🎯تعیین سطح رایگان+ارائه یک جلسه رایگان برای دیدن سطح تدریس

شیوه تدریس حرفه ای=انجام تعیین سطح برای شما و برنامه ریزی فوق حرفه ای وشخصی سازی شده توسط مدرس بین المللی برای شما

حتی برای اوقات فراغت شما برنامه ریزی انجام میشه (بدون هزینه)

اطلاعات بیشتر=درخواست دوستی

اموزش زبان بصورت فوق حرفه ای باقیمت مناسب🌷بالاترین کیفیت🌷🌷🌷تدریس دروس ریاضی ،شیمی،فیزیک ،زیست،عربی بطور کامل و قیمت مناسب 🌷اطلاعات بیشتر درخواست بدین😍🤗

سلام گلم وقتتون بخیر

عزیزم تدریس این کتاباروبلدی؟برای کنکورمیخام خودموآماده کنم وهیچ پیش زمینه ای نداشتم ممنون میشم جوابموبدی🙏🏻

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
سلام گلم وقتتون بخیر عزیزم تدریس این کتاباروبلدی؟برای کنکورمیخام خودموآماده کنم وهیچ پیش زمینه ای ن ...

سلام عزیزم بله حتما چرا که نه🤗درخواست دوستی بدین شماره بزارم براتون واتس اپ هماهنگ بشیم

اموزش زبان بصورت فوق حرفه ای باقیمت مناسب🌷بالاترین کیفیت🌷🌷🌷تدریس دروس ریاضی ،شیمی،فیزیک ،زیست،عربی بطور کامل و قیمت مناسب 🌷اطلاعات بیشتر درخواست بدین😍🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.