2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید

74 بازدید | 11 پست

من کلاس نهم هستم 

میخوام برم دهم نمی‌خوام پز بدم ولی معدل هفتم و هشتم و نهم من ۲۰ بود از کلاس اول تا ششم هم نمره هام همش خیلی خوب بود خداروشکر حتی یه خوب هم نداشتم حالا تو انتخاب رشته موندم و نمیدونم با چی علاقه دارم دیگه توان حفظ کردن تاریخ رو ندارم مشاور کرفتم گفتم تو که درست خوبه این ۳ سالو تجربی بخون بعد کنکور تجربی بده ولی من از رشته های پزشکی و پیرا پزشکی و بیمارستانی خوشم نمیاد موندم بین علوم تجربی و ریاضی من از بین درسای کلاس نهم بیشتر با علوم و ریاضی میتونستم کنار بیام ممنون میشم مشاوره بدید 

ریاضی بخون

تجربی متقاضی کنکور خیلی زیاد داره

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چی خوندید 

تجربی🤦‍♀️

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
سخت بود ؟

ببین اگه علاقه نداشته باشی به درساش آره سخته ولی اگه کنکور و دانشگاه دولتی قبول شدن واست مهمه بنظرم تجربی بدرد نمیخوره.

این حرفا خیلیا بمن زدن ولی من لجبازی کردم و رفتم تجربی

ببخشید الان شغلتون چیه 

من حسابداری خوندم دانشگاه آزاد، الان دنبال کارم