2821
2789
عنوان

خرید ماشین با ۸۰ میلیون

2353 بازدید | 99 پست

سلام.شبتون بخیر.ببخشید من ۲۲ سالمه و ۲۰ تومن پس انداز کردم و بااون ۸۰ تومن وام گرفتم حالا میخوام ماشین بخرم.اما با ۸۰ تومن نمدونم‌ چی بخرم.

۲۰۶ مدل ۸۰ تا ۸۳ میشه خرید.

کسی تجربه داره!؟

اخه من پدرم فوت کرده.و همه ی دوستام و هم سنام ماشین باباشون فقط منم که ندارم و خیلی ناراحتم😔برا همینه تلاش کردم.کار کردم.از پول توجیبیام.و همه همه 

طی ی سال ۲۰ جمع شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۰۶ مدل پایین خریدی باید هرچی کارکردی پول تعمیرشو بدی...

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

با ۸۰ تومن نمیشه ماشین خرید مگر یه ماشین فوق آشغال

من پارسال با اینکه قیمت ماشین کمتر بود با ۸۳ تومن یه پراید ۹۲ خریدم که سر یه هفته با کلی ضرر دادم رفت 

یا نخر با پول قرض کن خوبشو بخر

شاد باشید ...

دیگه اون ۲۰۶ چیزی ازش نمونه، برای اولین ماشین‌پراید هم‌خوبه مدل بالاتر از ۲۰۶ میتونی بخری 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

۲۰۶ مدل ۱۴۰۰ هم بگیری هر ماه تعمیرگاهه میخوای سال  ۸۰ بگیری که کلا باید بخوابونیش تعمیرگاه

هـر آنچـه مـا را نمـی کشد ، ضعیـف ترمان میـکند.  بلـه اینگونه است ، بیـایید جلـوه دادن آسیـب ها و ضـربه ها به عـنوان یک درس زنـدگی و هـدیه ای که باعث قـوی تر شدن ما شـده است را متـوقف کنیم . لـزوما اینگـونه نیست کـه هـر آنچـه مـا را نمـی کشد، قَـوی ترمان میکـند...!
پراید بگیر مدل ۸۸ ۸۹ فک کنم بتونی بکیری ۲۰۶ مدل ۸۰ همش خرج میاره دهنتو سرویس میکنه

ای بابا‌.اخه پراید نه ب تیپ و استایل من نه خانوادم میاد.اما چه میشه کرد

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز