2777
2789
چقد حال منو گرفتی الان واقعا باید الان بگی خدا چرا؟؟؟منم دقیقا مثل شما دوساله له له میزنم قبل عید حا ...

ببخشیدریپلای زدم ولی غصه نخورانشاالله تاماه محرم نکشه وبارداربشی به حق بانوی دوعالم فاطمه زهراوبه یاس عباس وناامیدی عباس تواون روزخداامیدت ناامیدنکنه ودامنت سبزکنه 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
چقد حال منو گرفتی الان واقعا باید الان بگی خدا چرا؟؟؟منم دقیقا مثل شما دوساله له له میزنم قبل عید حا ...

باز شما میدونی میشه بالاخره نه منی که تا حالا اصلا نشده 

نمیدونی چقدر در حسرت و آرزو ام 

هر چی میگم بیخیال زندگی کن 

هر چی میگم برو سر کار درس بخون بیخیال 

هر چی میگم زوده 

صلاح نیس 

هزارتا کوفت و زهرمار 

باز بعد چند روز همه چی فراموشم میشه

هر چی میخوام‌ فراموش کنم کجای سیکلم باز آخرش که میشه دلم به تاپ تاپ میوفته 

وایی خدای من دلم برای خودم میسوزه 

دلم برای خودمون میسوزه💔

لطفا برای مادر شدنم دعا کنید ☘️ خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 💞   حتی ایمانتون هم بوی گناه میده😔   تاپیک های عکس تگ کنید حتما 😍  عاشق ❤️ یا صاحب الزمان العجل 🌹 باهام دعوا نکنید کاربر خوبیم🥺 خیلی وقته اینجام ولی بیشتر فقط میخونم بقیه چی میگن😬 یه کاری داشتم مجبوری عضو شدم آخر 😌 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین متولد ۷۱م داره سی سالم میشه کاش سن ایشون ازدواج میکردم مادرمیشدم ایشون که ازدواج کرده بچشم با خ ...

آره🥲🖐🏻

من خودم عقدم حیف واسه حفظ ابرو نمیشه بیارم😂💔وگرنه عاشقق بچممم...  خیلی دوست دارم اختلاف سنیم با بچم کم باشه

آره🥲🖐🏻  من خودم عقدم حیف واسه حفظ ابرو نمیشه بیارم😂💔وگرنه عاشقق بچممم...  خیلی دوست ...

تا عروسیت شد اقدام کن منمتازه سه ساله عروسی کردما یه سال ادا اسکولا رو دراوردم وای زوده الانم برا بچه جون میدم

اگه تهرانی برو رویان برا من عکس رنگی انجام دادن دقیقا ماه بعدش حامله شدم

خیلی رفتم دکتر و آمپول و قرص و همه چی 

همه میگن سالمی هم خودت هم شوهرت 

بار آخر عکس رنگی نوشت ولی نرفتم دیگه خسته شدم بدنم نمیکشه این همه داروی هورمونی رو اگه مشکلی نیس چرا نمیشه پس 😭

مشهدم

لطفا برای مادر شدنم دعا کنید ☘️ خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 💞   حتی ایمانتون هم بوی گناه میده😔   تاپیک های عکس تگ کنید حتما 😍  عاشق ❤️ یا صاحب الزمان العجل 🌹 باهام دعوا نکنید کاربر خوبیم🥺 خیلی وقته اینجام ولی بیشتر فقط میخونم بقیه چی میگن😬 یه کاری داشتم مجبوری عضو شدم آخر 😌 
تا عروسیت شد اقدام کن منمتازه سه ساله عروسی کردما یه سال ادا اسکولا رو دراوردم وای زوده الانم برا بچ ...

اووم🥲😂 ایشالله دوساال دیگه دعا کن کارامون جور شه زودتر عروسی بگیریم...  

شوهرمم عشق بچسس...  بهش الکی میگم خب ۴ سال ک عقد بمونیم ۴ سال بعد عروسیم واسه بچه اقدام میکنیم...  بدبخت اینقد حررص میخوره میگه نههه دیرههه بخداا🥲🥲😂خبر نداره اینقد عشق بچمم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8923179/چقدر-امروز-به-یاد-امام-زمان-بودی?postId=242789812

دو نفر بیایید چهل نفر شیم 

به نیت حاجت روایی هممون

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

منم بچه سومو باردارم امروز بی بی چک زدم درحالی ک اصلا، نمیخاسم  ولی چیکار میشه کرد....

ببخشید عزیزم میتونم بپرسم روش جلوگیریتون چی بوده که خداخواسته باردار شدین؟ 

گفت دانایی که گرگی خیره سر  هست پنهان در نهاد این بشر؛ هر که گرگش را در اندازد به خاک رفته رفته میشود انسان پاک  هر که با گرگش مدارا میکند   خلق و خوی گرگ پیدا میکند؛  در جوانی جان گرگت را بگیر وای اگر این گرگ گردد با تو پیر!!!