2777
2789
منم بچه سومو باردارم امروز بی بی چک زدم درحالی ک اصلا، نمیخاسم  ولی چیکار میشه کرد....

ای جانم🥰🥰 

عجب هدیه ای از طرف خدا گرفتی😍

انشاالله پرروزی باشه براتون 🥰🥰

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
۱۷ سالمه🥺🥺

میدونی دو ساله دارم میمیرم برای لحظه ای که اون بی بی چک لعنتی دو خط بشه فقط؟ 

میدونی چقدر اشک ریختم التماس کردم ؟ 

فقط باید خدا بخواد 

مطمئن باش خدا برات خواسته پس در برابر خواسته خدا مقاومت نکن 

کفر هم نگو 

فقط بگو راضیم به رضای تو 

تو هر سن و جایگاهی که باشی خدا حتما چیزی درون تو دیده که داده بهت حتما مناسب این بودی که بهشت رو‌ زیر پات بیاره 

مطمئن باش حالا که خدا خواسته صبر توان و تحملش رو هم بهت میده شک نکن عزیزم

لطفا برای مادر شدنم دعا کنید ☘️ خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 💞   حتی ایمانتون هم بوی گناه میده😔   تاپیک های عکس تگ کنید حتما 😍  عاشق ❤️ یا صاحب الزمان العجل 🌹 باهام دعوا نکنید کاربر خوبیم🥺 خیلی وقته اینجام ولی بیشتر فقط میخونم بقیه چی میگن😬 یه کاری داشتم مجبوری عضو شدم آخر 😌 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام شکر چی

قربون خدا برم کاش حال امشبت برا من بود منی که حاضرم دنیامو بدم و زود نی نی دار شم میبینی خدا گاها ادم کارات میمونه🥲🥲قربون حکمتت برم...میشه بپرسم چرا نمیخوای؟

مبارکت باشه عزیزم تودلیت تو عالم زر تورو انتخاب کرده بهش خوش آمدبگو💗

با اینکه نمیخواستم اما دلمم نمیا ناشکری کنم

فعلا بی حسم

برام دعا کنید حالا ک اومده دختر باشه😍

آی ام کاربر قدیمی (سال۹۲)  

بخداخیلیادرحسرت بچه هستن ودوا ودکترمیکنن که بچه داربشن همین الان بگوشکرت خداکه بهم دادی خودت هم نگهش داربهتره یه سربه مراکزناباروری بزنی درسته سنت کمه ولی حالاکه خدابهترین هدیه روبهت داده سجده شکرکن کفران نعمت نکن 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
میدونی دو ساله دارم میمیرم برای لحظه ای که اون بی بی چک لعنتی دو خط بشه فقط؟  میدونی چقدر اشک ...

چقد حال منو گرفتی الان واقعا باید الان بگی خدا چرا؟؟؟منم دقیقا مثل شما دوساله له له میزنم قبل عید حامله شدما رو ابرا بودم البته قبل اینکه بفهمم کرونا گرفتم و کلی دارو خوردم بعد فهمیدم باردارم متاسفانه از دست دادمش...الان با پیلم این خانوم تمام وجودم روحم درد کرد  

سنش کمه آخه 🥲💔

ببین متولد ۷۱م داره سی سالم میشه کاش سن ایشون ازدواج میکردم مادرمیشدم ایشون که ازدواج کرده بچشم با خودش بزرگ کنه بخدا سن ما پشیمون میشه از فکر الانش