2777
2789
عنوان

کمکم کنید

357 بازدید | 16 پست

سلام ،من یه خونه پیش خرید کردم تحویلش برج ششه،،فعلا طبقه بالای مادرم موقت دوماه اومدم بشینم که خونم تکمیل بشه،پسرم که کلا پرخاشگره وسواسم داره،از وقتی خونه مادرم اومدم چون از مادرم بدش میاد،طبقه پایین نمیره،غذاشم لب نمیزنه،مادرم منزل نبود من یه قابلمه غذا درست کردم که اومدن باهم بخوریم،چون خودم غذا درست کرده بودم فکر کردم پسرم میاد پایین پیش اونا باهم بخوریم،پسرم بیرون بود من قابلمه رو اوردم پایین،پسرم اومد گگفت چرا اوردی پایین ،غذای منو میکشیدی بعدد میبردی پایین،گفتم خودم درست کردم خب بیا باهم بخوریم،شروع کرد پرخاشگری،رفتم یه بشقاب کشیدم براش گفتم برو بخور،گفت نخیر،باید پیش خودم قابلمه رو میبردی پایین،شاید مامانت پودر ریخته باشه سم ریخته باشه،بشقاب غذارو خالی کرد رو فرش،موهامو میکشید،یه بسته دستمال کاغذی رو پر پر کرد تو خونه،فندک اشپزخونه رو پرت کرد شکست،شیشه در ترک داشت محکم کوبید شیشه خرد شد،با شونه کوبید کتفم،پدرم صدارو شنید اومد طبقه بالا،گفت تو لیاقت نداری،اگه بار دیگه از این رفتارا بکنی پرتت میکنم پیش پدرت،با این پسر من چی کنم،تموم محبت رو درحقش ادا کردم ولی واقعا لیاقت نداره

ببخشید این سوالو میکنم از همسرتون جدا شدید؟؟؟

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید این سوالو میکنم از همسرتون جدا شدید؟؟؟

بله همسرم خیلی بی مسولیت بود ،ترک منزل کرد و رفت،منم طلاق غیابی گرفتم،الان ۹ماهه مجدد ازدواج کردم،با شخصی ک پسرمو پذیرفته و مشکل نداره

بله همسرم خیلی بی مسولیت بود ،ترک منزل کرد و رفت،منم طلاق غیابی گرفتم،الان ۹ماهه مجدد ازدواج کردم،با ...

الان پسرت با پدرش در ارتباطه؟؟؟

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
تا سه سال از پدر خبری نبود،بعداز اون ب اصرار خودم شرایطو مهیا کردم ک ببینه،الان باز یکساله از پدرش خ ...

بنظرم ببرش پیش ی روانشناس..زیادم جدی نگیر هم شرایط الان زندگیش هم سن الانش دوره ی بدیه..میگذره..با ی روانشناس هم مشورت کن و ببرش..حتما جواب میده